עוגת פרג
עוגת פרג לוקחת בערך 45 דקות מתחילתה ועד סופה. חלק אחד מהמנה הזו מכיל בערך 5 גרם חלבון, 23 גרם שומן ובסך הכל 422 קלוריות. תמורת 60 סנט למנה, אתה מקבל קינוח שמגיש 15. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, חלב, סוכר ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. עם ציון של 17%, המנה הזו גרועה למדי. מתכונים דומים: חטיפי גרנולה פרג שקדים לעוס (גם וריאציה של זרעי פרג לימון), עוגיות קוקוס מנצחות עם קרום פרג, מילוי צימוקים של מוסקט, וציפוי פטרוזיליה עם קוקוס קלוי, פשתן וטופי פרג, ורדים אורגניים ופרג עוגה.
הוראות
בקערה קטנה משרים פרג בחלב למשך 30 דקות.
מניחים חלבונים בקערה גדולה; לתת לעמוד בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות.
בקערה גדולה נוספת, קיצור שמנת וסוכר עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה. מקציפים פנימה וניל.
מערבבים קמח ואבקת אפייה; מוסיפים לתערובת המוקרמת לסירוגין עם תערובת הפרג, תוך כדי לטרוף לאחר כל הוספה. מקציפים חלבונים עד שנוצרים פסגות רכות; מקפלים לבלילה.
יוצקים לתוך 13 אינץ' משומן. x 9 אינץ'. צלחת אפייה.
אופים ב-375 מעלות למשך 25-30 דקות או עד שקיסם הננעץ ליד המרכז יוצא נקי. מצננים על רשת.
להקפאה, טורפים בקערה גדולה את גבינת השמנת, החמאה והוניל עד לקבלת מרקם חלק. מקציפים בהדרגה את הסוכר של הקונדיטורים.
מורחים על העוגה. שומרים במקרר.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
עוגה עובדת ממש טוב עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. הקונצ'רטו של Medici Ermete Lambrusco Reggiano עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-23 דולר לבקבוק.
מדיצ'י ארמטה קונצ'רטו למברוסקו רג'יאנו
אדום אודם עז עם ניחוחות נעימים מתמשכים ופירותיים. יבש אך פירותי בו זמנית. רך ורענן בחיך.