עוגת פרליין Bundt
מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 38 גרם של שומן, וסך הכל 679 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו ביצים, סודה לשתיה, שמנת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. מתכונים דומים: עוגת פרליין Bundt, עוגת תפוחים מזוגגת פרלין, ו אגס ספייס עוגת Bundt עם ציפוי פרלין אגוז.
הוראות
סדר 1 כוס פקאן בשכבה אחת על תבנית אפייה.
אופים ב 350 במשך 5 עד 7 דקות או עד קלוי. מגניב על מתלה תיל 15 דקות או עד מגניב לחלוטין. הפחת את טמפרטורת התנור ל-32
מקציפים חמאה וגבינת שמנת במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי עד שמנת. בהדרגה להוסיף סוכר חום, להכות עד מעורבב היטב.
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, מכים רק עד מעורבב לאחר כל תוספת.
לנפות יחד 2 1/2 כוסות קמח הבא 3 מרכיבים.
מוסיפים לתערובת החמאה לסירוגין עם שמנת חמוצה, מתחילים ומסתיימים בתערובת קמח. הכה הבלילה במהירות נמוכה רק עד מעורבב לאחר כל תוספת. מערבבים פקאן קלוי וניל. הבלילה כפית לתוך מחבת שמנונית floured 12 כוס Bundt.
אופים ב 325 במשך 1 שעה ו 15 דקות או עד מפרט עץ ארוך מוכנס במרכז יוצא נקי. עוגה מגניב במחבת על מתלה חוט 15 דקות; להסיר מחבת מתלה חוט, ולתת מגניב 30 דקות או עד מגניב לחלוטין.
הכן ציפוי פרלין, וכפית מיד על עוגה.
מפזרים העליון של עוגה עם פקאנים מסוכרים.