עוגת צימוק תפוחים היא לקטו אובו צמחוני קינוח. מתכון זה משמש 16. מנה אחת מכילה 433 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 13 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו תפוח, אגוזי מלך, חלב, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 20 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון מדהים של 19%. ציון זה הוא רע למדי. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון עוגת רום-צימוקים, עוגת תפוחים, ו עוגת תפוחים.
הוראות
1
בקערה גדולה, חמאת שמנת וסוכר עד אור רכה. מערבבים פנימה ריבה.
מרכיבים שתצטרך
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ליקוריץ צהוב וירוק
ריבה
ציוד שתשתמש בו
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
2
שלב את הקמח, הסודה לשתייה והתבלינים; מוסיפים לתערובת מוקרמת לסירוגין עם חלב חמאה, ומקציפים היטב לאחר כל הוספה. מערבבים פנימה את הצימוקים, אגוזי המלך והתפוח.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטורים
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
צ'יפס קינמון וייטנאמי
לשימור,
לוראן מטבח מקצועי®
3
יוצקים לתוך 10-ב משומן ומקומח. מחבת צינור מחורץ.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
אופים ב 350 עבור 1 שעה או עד קיסם מוכנס ליד המרכז יוצא נקי. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהתבנית לרשת.
עוגת בונדט עובדת ממש טוב עם שמנת שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-19 דולר לבקבוק.
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "