קושימומחה
מוכן ב1 ש, 55 דק.
מנות12
ציון בריאות3
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגת קוקוס

עוגת קוקוס
עוגת קוקוס היא קינוח צמחוני לקטו אובו. מתאים ל-12 מנות. תמורת $1.5 למנה, מתכון זה מכסה 14% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 1028 קלוריות, 10 גרם חלבון ו-63 גרם שומן. המתכון הזה מ- Foodnetwork דורש חלב, חמאה, סוכר וסודה לשתייה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-55 דקות. 77 אנשים מצאו את המתכון הזה טעים ומשביע. אפשר ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד ליום האם. עם ציון ספונקולרי של 39%, המנה הזו לא כל כך אדירה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו עוגת קוקוס קלוי של Throwdown עם מילוי קוקוס וקרם קוקוס, עוגת קוקוס קלוי של Throwdown עם מילוי קוקוס וקרם קוקוס, וכבוד: עוגת קוקוס עם מילוי קרם קוקוס וקרם גבינת שמנת.

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל-350 מעלות F. משמנים 2 תבניות עוגה עגולות (9 אינץ'), ואז מרפדים אותן בנייר אפייה. משמנים אותם שוב ומפדרים קלות בקמח.
מרכיבים שתצטרך
1 1/8 ג. סוכר לבן1 1/8 ג. סוכר לבן
ציוד שתשתמש בו
סוכריות אפרוח מציץסוכריות אפרוח מציץ
חוט למטבח או חוט קצביםחוט למטבח או חוט קצבים
3
בקערה של מערבל חשמלי המצויד במנעול, מקרם את החמאה והסוכר במהירות בינונית-גבוהה במשך 3 עד 5 דקות, עד לקבלת צהוב בהיר ואוורירי. פורצים את הביצים לקערה קטנה. עם המיקסר במהירות בינונית, מוסיפים את הביצים 1 בכל פעם, מגרדים את הקערה פעם אחת במהלך הערבוב.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות שוקולד צ'יפס מיניאטורי חצי מתוק, מחולקים1-1/4 כוסות שוקולד צ'יפס מיניאטורי חצי מתוק, מחולקים
2 כפות בתוספת 1 כפית קיצור, מחולקים2 כפות בתוספת 1 כפית קיצור, מחולקים
32 מרשמלו גדולים, חצויים32 מרשמלו גדולים, חצויים
תמצית וניל שקופה נוספתתמצית וניל שקופה נוספת
ציוד שתשתמש בו
בערך 1.5 אונקיות (43 גרם) סוכרבערך 1.5 אונקיות (43 גרם) סוכר
תותים טריים, להגשה, לא חובהתותים טריים, להגשה, לא חובה
זיגוג שזיפיםזיגוג שזיפים
4
מוסיפים את תמציות הווניל והשקדים ומערבבים היטב. התערובת עשויה להיראות מקולקלת; אל תדאג.
מרכיבים שתצטרך
48 קיסמים עגולים48 קיסמים עגולים
1/2 כוס שקדים קצוצים, קלויים** ראה הערת קוק1/2 כוס שקדים קצוצים, קלויים** ראה הערת קוק
5
בקערה נפרדת מנפים יחד את הקמח, אבקת האפייה, הסודה לשתייה והמלח. עם המיקסר על מהירות נמוכה מוסיפים לבלילה לסירוגין את החומרים היבשים והחלב ב-3 חלקים, מתחילים ומסיימים בחומרים יבשים.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פפריקה2 כפות פפריקה
1 1/8 ג. סוכר לבן1 1/8 ג. סוכר לבן
, כמו שמן קנולה, כמו שמן קנולה
בצל צהוב, קצוץ גס לחתיכות אחידותבצל צהוב, קצוץ גס לחתיכות אחידות
ציוד שתשתמש בו
תותים טריים, להגשה, לא חובהתותים טריים, להגשה, לא חובה
זיגוג שזיפיםזיגוג שזיפים
6
מערבבים רק עד לאיחוד. מקפלים פנימה את 4 אונקיות הקוקוס עם מרית גומי.
מרכיבים שתצטרך
3/4 עד 1 כוס קוקוס פתיתים, קלוי, מחולק3/4 עד 1 כוס קוקוס פתיתים, קלוי, מחולק
ציוד שתשתמש בו
טורטיות תירס בגודל 5 אינץ', רצוי לבנות, או קליפות טאקו מוכנותטורטיות תירס בגודל 5 אינץ', רצוי לבנות, או קליפות טאקו מוכנות
7
יוצקים את הבלילה באופן שווה ל-2 התבניות ומחליקים את החלק העליון בעזרת סכין.
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
8
אופים במרכז התנור במשך 45 עד 55 דקות, עד שהחלק העליון משחמם ובוחן עוגה יוצא נקי. מצננים על רשת אפייה למשך 30 דקות, ולאחר מכן הופכים את העוגות על רשת אפייה לסיום הקירור.
ציוד שתשתמש בו
חוט למטבח או חוט קצביםחוט למטבח או חוט קצבים
9
להקפאה, בקערת מערבל חשמלי מצויד במנעול, מערבבים במהירות נמוכה את גבינת השמנת, החמאה, הווניל ותמצית השקדים.
מרכיבים שתצטרך
תמצית שקדיםתמצית שקדים
פחית מילוי פאי אוכמניות, מחולקפחית מילוי פאי אוכמניות, מחולק
צבעיםצבעים
48 קיסמים עגולים48 קיסמים עגולים
1-1/4 כוסות שוקולד צ'יפס מיניאטורי חצי מתוק, מחולקים1-1/4 כוסות שוקולד צ'יפס מיניאטורי חצי מתוק, מחולקים
ציוד שתשתמש בו
בערך 1.5 אונקיות (43 גרם) סוכרבערך 1.5 אונקיות (43 גרם) סוכר
זיגוג שזיפיםזיגוג שזיפים
10
מוסיפים את הסוכר של הקונדיטורים ומערבבים רק עד לקבלת תערובת חלקה (לא להקציף!).
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס חמאה, קצוץ דקצ'יפס חמאה, קצוץ דק
11
להרכבה מניחים שכבה אחת על צלחת הגשה שטוחה כשהצד העליון כלפי מטה ומורחים בציפוי.
מרכיבים שתצטרך
צבעיםצבעים
1 לימון, קליפה ומיץ מ-1/2 לימון1 לימון, קליפה ומיץ מ-1/2 לימון
12
מניחים את השכבה השנייה מלמעלה, הצד העליון כלפי מעלה, ומקפיאים את החלק העליון והצדדים. לקישוט העוגה, מפזרים מלמעלה קוקוס ומהדקים קלות עוד קוקוס על הדפנות.
מרכיבים שתצטרך
3/4 עד 1 כוס קוקוס פתיתים, קלוי, מחולק3/4 עד 1 כוס קוקוס פתיתים, קלוי, מחולק
13
מגישים בטמפרטורת החדר.

מרכיבים

0(יכול להיות או להרחיק)תמצית שקדים טהורתמצית שקדים טהור2(יכול להיות או להרחיק)תמצית שקדים טהורתמצית שקדים טהור11 קילו קישואים,אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים1(יכול להיות או להרחיק)על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)סוכר של ממתקים, מנופהסוכר של ממתקים, מנופה454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)גבינת שמנת, בטמפרטורת החדרגבינת שמנת, בטמפרטורת החדר5תוספת זחליםביצים, בטמפרטורת החדרביצים, בטמפרטורת החדר375אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)קמח לכל מטרה, ועוד לאבק את המחבתותקמח לכל מטרה, ועוד לאבק את המחבתות1(יכול להיות או להרחיק)תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד2446 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו400אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק113אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)קוקוס מגורר ממותקקוקוס מגורר ממותק170אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)קוקוס מגורר ממותקקוקוס מגורר ממותק227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)(2 מקלות) חמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדר(2 מקלות) חמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדר340אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)(3 מקלות) חמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדר, בתוספת יותר עבור שימון המחבתות(3 מקלות) חמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדר, בתוספת יותר עבור שימון המחבתות1(יכול להיות או להרחיק)תמצית וניל טהורתמצית וניל טהור2(יכול להיות או להרחיק)תמצית וניל טהורתמצית וניל טהור

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

שמנת שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי הם בחירה מצוינת לעוגת קוקוס. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. ה- Barefoot Bubbly Extra Dry עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
בועה יחפה במיוחד יבש
בועה יחפה במיוחד יבש
שמפניה Bubbly Extra Dry Barefoot מציעה ניחוחות של תפוח בשל בתוספת רמזים של הדרים. טעמים קלויים משלימים את הגימור הקרמי והמתמשך. מומלץ להגיש מצונן (36-40 מעלות צלזיוס), המבעבע הזה מאוזן בצורה מושלמת עם שכבות מרובות של פירות כדי לשמח את החך.