קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות15
ציון בריאות6
מגזין

עוגת קפה אגוזים דובדבנים

עוגת קפה אגוזים דובדבנים
עוגת קפה אגוזים דובדבנים דורשת כשעה ו-35 דקות מתחילתה ועד סופה. ארוחת בוקר זו מכילה 546 קלוריות , 13 גרם חלבון ו -25 גרם שומן למנה. מתאים ל-15 ומחירו 100 סנט למנה מנות. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך תמצית שקדים, מילוי פאי דובדבנים, חלב ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי לא כל כך מרהיב של 36% . אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון עוגת קפה צנוברים , עוגת קפה רול אגוזים ועוגת קפה אגוזים קינמון .

הוראות

1
מחממים תנור ל-350 מעלות פרנהייט. רססו תבנית בגודל 13 x 9 x 2 אינץ' עם תרסיס בישול CRISCO® No-Stick.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שמנת חמוצה חלבית1 1/2 כוסות שמנת חמוצה חלבית
רול ליצור עוגיות שוקולד צ'יפסרול ליצור עוגיות שוקולד צ'יפס
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
לציפוי, מערבבים סוכר וקמח בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מערבבים פנימה קיצור בטעם חמאה CRISCO® עד לקבלת תערובת פירורית.
מרכיבים שתצטרך
רול ליצור עוגיות שוקולד צ'יפסרול ליצור עוגיות שוקולד צ'יפס
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
4
לעוגה, קיצור קרם בטעם חמאה CRISCO®, סוכר ווניל בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
רול ליצור עוגיות שוקולד צ'יפסרול ליצור עוגיות שוקולד צ'יפס
דבש הדריםדבש הדרים
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
מוסיפים ביצים, טורפים היטב.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
6
מערבבים קמח, סודה לשתייה ומלח בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
מוסיפים לתערובת המוקרמת לסירוגין עם שמנת חמוצה.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
8
מורחים מחצית מהבלילה בתבנית משומנת. מכסים בחצי ממלית פאי הדובדבנים, מפזרים בצורה אחידה ככל האפשר. חזור על שכבות.
מרכיבים שתצטרך
מילוי פאי דובדבניםמילוי פאי דובדבנים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
9
מפזרים אגוזים ותערובת ציפוי.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדוליםזיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
10
אופים בחום של 350 מעלות צלזיוס במשך 50 דקות או עד שהחלק העליון שחום וקווי עץ שהוכנס למרכז יוצא נקי. מצננים עד שהוא מעט חם או לטמפרטורת החדר.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
11
לזיגוג, הוסף מספיק חלב (בערך 1 כף) לסוכר הקונדיטורים כדי לקבל את המרקם הרצוי. מערבבים פנימה תמצית שקדים.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
1/4 כוס אגוזי מקדמיה טחונים1/4 כוס אגוזי מקדמיה טחונים
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
12
לטפטף על העוגה.

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

ניתן לשלב עוגת קפה עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. NV Johnson Estate Cream Shery עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
NV Johnson Estate Cream Shery
NV Johnson Estate Cream Shery
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ומגע של עץ אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי מתמשך. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה אהוב לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי לטבילה ב""סגנון איטלקי"". "