עוגת קפה סחרור קינמון
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכוני ארוחת בוקר, אז נסו את עוגת הקפה של סחרור קינמון. מתכון זה מכיל 16 מנות עם 249 קלוריות , 4 גרם חלבון ו -9 גרם שומן כל אחת. תמורת 87 סנט למנה , מתכון זה מכסה 4% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם שמנת, תחליף ביצה, חמאה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-20 דקות . רק אנשים בודדים הכינו את המתכון הזה, ואחד היה אומר שהוא הגיע למקום. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 0% . ציון זה ניתן לשיפור. מתכונים דומים: עוגת קפה מייפל אגוזי מלך , בייגל סחרור קינמון עם גבינת שמנת אגוזי דבש ולחם חיטה פשוט מדהים עם סחרור קינמון .
הוראות
מחממים תנור ל-350 מעלות צלזיוס. מרססים תבנית לא נדבקת בתרסיס בישול. לְהַפְרִישׁ.
מנפים קמח עוגה, אבקת אפייה וסודה לשתייה לתוך קערת ערבוב בגודל בינוני; לְהַפְרִישׁ. בקערת ערבוב גדולה, קרמי את החמאה במיקסר חשמלי.
הוסף ממתיק מגורען SPLENDA® וביצה. מקציפים עד לקבלת מרקם חלק.
מוסיפים את תחליף הביצים והוניל. מקציפים קצרות לשילוב.
מוסיפים רסק תפוחים וחצי מהשמנת החמוצה. מקציפים עד לקבלת מרקם חלק.
מוסיפים את תערובת הקמח המנופה ומקציפים במהירות בינונית רק עד לקבלת מרקם חלק.
מוסיפים את יתרת השמנת החמוצה ומערבבים רק עד להטמעה והבלילה אחידה. לְהַפְרִישׁ.
מניחים 1/4 של בלילת העוגה בקערה קטנה.
מוסיפים סוכר חום וקינמון. מערבבים היטב.
מניחים 1/2 מבלילת העוגה הנותרת בתבנית מוכנה. למעלה עם מילוי. מערבלים עם סכין. משטחים עם שאר הבלילה.
אופים 50 עד 60 דקות או עד שקיסם הננעץ ליד המרכז יוצא נקי.