קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות12
ציון בריאות1
מגזין

עוגת קפה שוקולד צ'יפס עשירה

עוגת קפה שוקולד צ'יפס עשירה
עוגת קפה שוקולד צ'יפס עשירה היא ארוחת בוקר המגישה 12. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 486 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 30 גרם שומן. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 5 דקות. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. לכו לחנות ואספו אגוזי פקאן, חלב, קינמון טחון ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כפית גרוע למדי של 20%. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון עוגת קפה שוקולד צ'יפס, עוגת קפה שוקולד צ'יפס, ו עוגת קפה שוקולד צ'יפס.

הוראות

1
בקערה גדולה, שמנת את החמאה, גבינת שמנת 1-1/4 כוסות סוכר עד אור רכה. מקציפים ביצים וניל.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנתגבינת שמנת
ונילוניל
חמאהחמאה
קרםקרם
סוכרסוכר
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
שלב את הקמח, אבקת האפייה, הסודה לשתייה והמלח; מוסיפים לתערובת מוקרמת לסירוגין עם חלב ומערבבים היטב. מערבבים פנימה שוקולד צ ' יפס.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד צ ' יפסשוקולד צ ' יפס
סודה לשתייהסודה לשתייה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
חלבחלב
מלחמלח
3
יוצקים לתוך 9-ב משומן. מחבת קפיצית.
ציוד שתשתמש בו
מחבת Springformמחבת Springform
4
שלב את הפקאנים, הקינמון ושאר הסוכר; מפזרים מעל הבלילה.
מרכיבים שתצטרך
קינמוןקינמון
פקאניםפקאנים
סוכרסוכר
5
אופים בחום של 350 מעלות צלזיוס למשך 50-55 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי. מגניב במשך 15 דקות. בזהירות להפעיל סכין סביב קצה המחבת כדי לשחרר. מצננים לחלוטין לפני החיתוך.
ציוד שתשתמש בו
קיסמיםקיסמים
תנורתנור
סכיןסכין
מחבתמחבת

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

עוגת קפה עובדת ממש טוב עם שמנת שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. מקסמין גרונהאוזר ריזלינג אבסטברג מכניס את גוואקס עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 63 דולר לבקבוק.
מקסימין גרונהאוזר ריזלינג אבסטברג גרוס גוואקס
מקסימין גרונהאוזר ריזלינג אבסטברג גרוס גוואקס
גרונהאוס היא חדשה יחסית לייצור ג 'י-ג' י, לאחר שהצטרפה ל-וי-די-פי רק בשנת 2015. הם עושים שני ג 'י - ג' י-הרנברג ואבסטברג. אבצברג שולט עליון, שמקורו בקרקעות צפחה כחולות עמוקות. הוא מציג ניחוחות וטעמים של אפרסק לבן, משמש, פרחי אביב ועשבי תיבול ירוקים. רצף מרגש של חומציות הדרים מעיר את החיך וחושף את ההיבטים המינרליים והצמחים העמוקים של ריזלינג המורכב יוצא הדופן הזה. לא חסר פירות-האפרסק, התפוח והמנגו זורחים לכל אורכו - אבל הארציות הרדופה והפרט הפיליגרדי של היין הזה הם שהופכים אותו לבלתי נשכח.