עוגת קצפת דובדבנים
עוגת קצפת דובדבנים יכולה להיות הקינוח שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 154 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. גשו לסופר וקנו שוקולד, קורנפלור, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. נסו עוגת מרנג אוכמניות, עוגת מרנג לימון, ו עוגת מרנג לימון (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין מרנג, לכסות גיליון אפייה גדול עם נייר קלף. צייר 4 (3 1/2 אינץ') עיגולים על הנייר. הפוך נייר מעל, ולשכב שטוח על מחבת.
מניחים חלבונים ביצה בקערה בינונית; להכות עם מיקסר במהירות גבוהה עד קצף. בהדרגה להוסיף 1/3 כוס סוכר, 1 כף בכל פעם, להכות עד פסגות נוקשות טופס. מחלקים תערובת ביצה לבן באופן שווה בין 4 עיגולים נמשכים. צורה מרנג לקנים עם צדדים 1 אינץ באמצעות החלק האחורי של כף.
אופים ב 300 במשך 1 שעה או עד meringues הם משחי קל ויבש.
הסר מהתנור, ולתת מגניב לחלוטין (כ 30 דקות) על מחבת. בזהירות להסיר מרנג מנייר.
בעוד מרנג מגניב, מסננים דובדבנים, שומר את כל הנוזל.
מערבבים מיץ דובדבן שמור, 2 כפות סוכר, קרם דה קאסיס, ואת 4 המרכיבים הבאים בסיר קטן, ערבוב היטב עם מקצף. מערבבים דובדבנים. מבשלים מעל חום בינוני 7 דקות או עד התערובת עבה מבעבע, ערבוב כל הזמן.
הסר מהחום, ולתת מגניב לחלוטין.
מניחים מרנג על צלחות קינוח. תערובת דובדבן כפית באופן שווה לתוך פגזי מרנג; מפזרים שוקולד לבן מגולח.