עוגת קרם
עוגת קרם דורש בערך 45 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 6 גרם חלבון, 18 גרם שומן, ובסך הכל של 333 קלוריות. המתכון הזה מכסה 6% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 15 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו חמאה, קצפת ציפוי, ביצים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה הביא לך את כולםמתכונים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 17%. הציון הזה די גרוע. נסו פאי עלים שמנת (המכונה גם עוגת עלים שמנת או עוגת אקלר), עוגת קרם, ו עוגת קרם תות שדה (צ'וקס) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות צלזיוס (200 מעלות צלזיוס).
בסיר כבד גדול מחממים חמאה ומים לרתיחה על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים קמח ומנמיכים את האש לנמוכה. מבשלים ומערבבים עד שהוא יוצר כדור ומתרחק מהתבנית.
מסירים מהאש ומעבירים לקערה גדולה. מקציפים ביצים, אחת אחת, מקציפים היטב אחרי כל ביצה.
מורחים בתחתית ומעלה את דפנות התבנית בגודל 9 על 13 אינץ ' לא משומנת.
אופים בחום של 400 מעלות צלזיוס (200 מעלות צלזיוס) למשך 35 דקות. מגניב לגמרי.
להכנת המילוי: בקערה גדולה משלבים גבינת שמנת וחלב ומקציפים לתערובת אחידה.
מוסיפים תערובת פודינג ומקציפים עד להסמכה.
מורחים על פגז מקורר. למעלה עם ציפוי מוקצף, ו טפטוף סירופ שוקולד מעל.