עוגת קרם מוקה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת קרם מוקה. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 358 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 26 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם סוכר, קורנפלור, מלח וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית ציון של 16% המנה הזאת לא כל כך מרהיבה. מתכונים דומים: עוגת שיש מוקה אגוזי לוז עם שמנת חמוצה מוקה גנאש, תותים ופאי שמנת, ו חטיפי אפרסקים וקרם.
הוראות
הפוך את הקרום: מחממים תנור ל 177°.
מניחים עוגיות ומלח במעבד מזון ומערבבים עד שקוקיז נטחנים.
יוצקים חמאה מומסת ודופק עד פירורים רטובים.
העברה לצלחת פאי 9 אינץ ' ולחץ פירורים באופן שווה על הצדדים התחתון ומעלה כדי ליצור קרום.
אופים במשך כ -15 דקות, עד המשרד.
הפוך מילוי: בכוס קטנה, לשלב וניל ואבקת אספרסו עד הקפה מומס.
מערבבים 1 חצי כוס וחצי עם שני שוקולדים בסיר ומניחים על תנור על אש בינונית-נמוכה. לבשל, לטאטא לעתים קרובות, עד שוקולדים נמסו תערובת חם, על 5 דקות (זה עשוי להיראות מגורען). בקערה גדולה, להקציף יחד סוכר, קורנפלור ומלח.
יוצקים את הכוס הנותרת של חצי וחצי לתערובת סוכר ומקציפים עד שלא יישארו גושים.
בעוד לטאטא תערובת קורנפלור כל הזמן, לאט לשפוך תערובת שוקולד חם. כאשר שתי התערובות משולבות, יוצקים בחזרה לסיר, מניחים על תנור מעל חום נמוך בינוני ומבשלים, מטאטא כל הזמן, עד מעובה ומתחיל לרתוח, 5 עד 7 דקות.
יוצקים פודינג חם לתוך קערה בינונית נקייה, ומערבבים חמאה ותערובת וניל-קפה שמורה. מכסים בניילון נצמד, לוחצים על פלסטיק ישירות על פני השטח.
בואו פודינג להתקרר בטמפרטורת החדר במשך 1 שעה, ואז לשפוך לתוך קליפה עוגה, לכסות עם פיסת פלסטיק טרי לעטוף להכניס למקרר לפחות 3 שעות.
הפוך ציפוי: חצי שעה לפני שאתה מוכן לשרת את העוגה, לשפוך שמנת כבדה סוכר ממתקים לתוך קערה צוננת להכות עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית גבוהה עד פסגות המשרד טופס.
הסר פלסטיק מעוגה ולהפיץ קצפת על גבי. מקררים למשך 30 דקות, ואז חותכים ומגישים.