עוגת קרם סוכר Hossier של מיי דוסון
עוגת קרם הסוכר של מיי דוסון יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 16 גרם חלבון 73 גרם של שומן, וסך הכל 1328 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לך קצפת, קמח, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-50 דקות. מתכונים דומים: עוגת קרם סוכר Hossier, עוגת קרם סוכר Hossier, ו עוגת קרם סוכר Hossier.
הוראות
מחממים תנור ל 450 מעלות F.
מערבבים סוכר, קמח, שמנת וחלב בקערת ערבוב.
יוצקים לתוך קליפת עוגה. חתיכות חמאה מנוקדות בכל רחבי החלק העליון של העוגה.
אופים במשך כ 10 דקות, ולאחר מכן להפחית את החום ל 350 מעלות F ומבשלים כ 30 דקות יותר. להתקרר לטמפרטורת החדר ולאחר מכן לקרר עד צונן.
הערה של קוק: אם באמצעות צלחת אפייה זכוכית, טמפרטורת תנור נמוכה על ידי 25 מעלות F.