קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 50 דק.
מנות8
ציון בריאות7
מגזין

עוגת קרם סוכר Hossier של מיי דוסון

עוגת קרם סוכר Hossier של מיי דוסון
עוגת קרם הסוכר של מיי דוסון יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 16 גרם חלבון 73 גרם של שומן, וסך הכל 1328 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לך קצפת, קמח, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-50 דקות. מתכונים דומים: עוגת קרם סוכר Hossier, עוגת קרם סוכר Hossier, ו עוגת קרם סוכר Hossier.

הוראות

1
מחממים תנור ל 450 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מערבבים סוכר, קמח, שמנת וחלב בקערת ערבוב.
מרכיבים שתצטרך
קרםקרם
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
3
יוצקים לתוך קליפת עוגה. חתיכות חמאה מנוקדות בכל רחבי החלק העליון של העוגה.
מרכיבים שתצטרך
קרום עוגהקרום עוגה
חמאהחמאה
4
מפזרים אגוז מוסקט.
מרכיבים שתצטרך
מוסקטמוסקט
5
אופים במשך כ 10 דקות, ולאחר מכן להפחית את החום ל 350 מעלות F ומבשלים כ 30 דקות יותר. להתקרר לטמפרטורת החדר ולאחר מכן לקרר עד צונן.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
מגישים מקורר.
7
הערה של קוק: אם באמצעות צלחת אפייה זכוכית, טמפרטורת תנור נמוכה על ידי 25 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפיית זכוכיתתבנית אפיית זכוכית
תנורתנור