אם יש לכם מלח, קוקוס, חצי וחצי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-50 דקות. וזה טוב. נסו עוגת קרם קוקוס מיושנת, עוגת קרם קוקוס מיושנת, ו עוגת אפרסק מיושנת (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
מורחים את הקוקוס על תבנית אפייה ואופים אותו, ערבוב מדי פעם, עד חום זהוב, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קוקוס
מורחים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
3
בסיר בינוני, לשלב את חצי וחצי, ביצים, סוכר, קמח ומלח ומערבבים היטב. מביאים לרתיחה על אש נמוכה, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
סוכר
ביצה
מלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
4
הסר את המחבת מהחום, ומערבבים 3/4 כוס של קוקוס קלוי ותמצית וניל. שמור את הקוקוס הנותר כדי לעלות על העוגה.
מרכיבים שתצטרך
תמצית וניל
קוקוס
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
יוצקים את המילוי לתוך קליפת העוגה ומקררים עד המשרד, על 4 שעות.