קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 50 דק.
מנות8
ציון בריאות12
מגזין

עוגת קרם קוקוס מיושנת

עוגת קרם קוקוס מיושנת
אם יש לכם מלח, קוקוס, חצי וחצי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-50 דקות. וזה טוב. נסו עוגת קרם קוקוס מיושנת, עוגת קרם קוקוס מיושנת, ו עוגת אפרסק מיושנת (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מורחים את הקוקוס על תבנית אפייה ואופים אותו, ערבוב מדי פעם, עד חום זהוב, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קוקוסקוקוס
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
3
בסיר בינוני, לשלב את חצי וחצי, ביצים, סוכר, קמח ומלח ומערבבים היטב. מביאים לרתיחה על אש נמוכה, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
ביצהביצה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
4
הסר את המחבת מהחום, ומערבבים 3/4 כוס של קוקוס קלוי ותמצית וניל. שמור את הקוקוס הנותר כדי לעלות על העוגה.
מרכיבים שתצטרך
תמצית ונילתמצית וניל
קוקוסקוקוס
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
יוצקים את המילוי לתוך קליפת העוגה ומקררים עד המשרד, על 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
קרום עוגהקרום עוגה
6
למעלה עם ציפוי מוקצף עם קוקוס שמורות.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי מוקצףציפוי מוקצף
קוקוסקוקוס