עוגת קרם קרמל עם שקדים מסוכרים
עוגת קרם קרמל עם שקדים מסוכרים עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 7 גר' של חלבון, 33 גרם של שומן, וסך הכל 548 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך מים חמים, חלב, קרום פשטידה עמוק unbaked, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו-20 דקות. נסו קרמל מלוח וגלידת בייקון מסוכר, תירס מתוק חצי פרדו, קרם קרמל מלוח, בוטנים מסוכרים, ו שקדים מסוכרים (מתכונים דומים).
הוראות
אופים קרום עוגה לפי הוראות החבילה או להכין קרום העוגה שלך, עיוור לאפות אותו ולאפשר לו להתקרר לחלוטין.
מניחים 1/4 כוס מים בקערה קטנה.
מפזרים 1 מנות של ג ' לטין על מים ולתת לו לשבת במשך 5 דקות כדי לרכך.בינתיים, בסיר כבד, לשלב קרמל וחלב.
חום מעל בינוני נמוך, ערבוב לעתים קרובות, עד קרמל להמיס תערובת חלקה. מערבבים בג ' לטין.
העברה לקערה וצינה במשך 60 דקות או עד שהוא מעובה מעט (זה לא יהיה סופר עבה.....רק קצת עבה יותר מאשר בעבר).מקפלים את תערובת הקרמל לתוך קערה של קצפת.
יוצקים לתוך מעטפת העוגה – זה יעלה עד למעלה. צ ' יל במשך 4 שעות או עד סט.לפני ההגשה, להכין את השקדים מסוכרים. במחבת גדולה, מערבבים יחד את הסוכר והשקדים. מבשלים את השקדים, ערבוב כל הזמן, על אש בינונית. הסוכר יתחיל להינמס caramelize....be חולה, כי זה לוקח לפחות 5 דקות. המשך ערבוב וצפייה שקדים. כאשר השקדים הופכים חום זהוב, כפית אותם על גיליון של נייר כדי להתקרר פריך. כאשר מוכן לשרת, לשבור את השקדים לגזרים ומפזרים על עוגה.