עוגת קרמל פריכה
טארט קרמל פריך יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 416 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 18 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, . אם יש לכם קמח עוגה, ביצה, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות ו-50 דקות. נסו טארט יוגורט עם קרום שיבולת שועל וציפוי שיבולת שועל פריך, לבשל את הספר: טארט אפרסק פריך רפרפת, ו תערובת מונק קרמל פריך (מתכונים דומים).
הוראות
באמצעות כף עץ, מערבבים 14 כפות חמאה בקערה עד אור ורך. לטחון אגוזים וסוכר במעבד מזון, ומערבבים לתוך החמאה. הכה בביצה.
מוסיפים את שני הקמחים, ומתמזגים עד רק בשילוב. לאסוף בצק לכדור, ולשטח לתוך דיסק. לעטוף בפלסטיק; צמרמורת 2 שעות.
מרדדים בצק למעגל 15 אינץ ' בין שני יריעות פלסטיק.
הסר גיליון עליון של פלסטיק, ולהעביר את הבצק למחבת טארט 11 אינץ ' עם תחתית נשלפת. לחץ לתוך מחבת, וקצוות לקצץ.
מניחים במקפיא במשך 15 דקות. בצק קו עם נייר, לסכל למלא עם שעועית יבשה (משמש כמשקל כדי לעזור הקרום לשמור על צורתו).
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 15 דקות.
אופים עד הקרום הוא זהוב, על 20 דקות. מגניב.
מערבבים סוכר ומים בסיר כבד. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב עד התערובת היא צבע ענבר עמוק, על 15 דקות.
מברשת את הצדדים של מחבת עם מברשת רטובה, ומערבלת מדי פעם.
הסר מהחום. מערבבים בהדרגה 1 1/4 כוסות שמנת כבדה.
מוסיפים 1/4 כוס חמאה ומערבבים עד מומסים.
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) עד מילוי בועות מתעבה, על 30 דקות. המילוי יהיה רעוע. מגניב. צמרמורת עד סט, על 1 שעה.
בסיר קטן כבד, לשלב 3/4 כוס שמנת כבדה, שוקולד, 3 כפות חמאה, וסירופ תירס. מבשלים על אש נמוכה, ערבוב עד חלקה.
יוצקים מעל מילוי צונן. תרגע טארט עד חברה, על 1 שעה.
בואו לעמוד 30 דקות בטמפרטורת החדר לפני ההגשה.