קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות10
ציון בריאות8
מגזין

עוגת רובין רוקי

עוגת רובין רוקי
גשו לסופר וקנו עגול ס " מ, ציפוי כתיבה, חום, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. וזה טוב. נסו עוגת הביצים של רובין קופצת, עוגת כביש סלעי, ו עוגת כביש סלעי (מתכונים דומים).

הוראות

1
לשבת על העוגה על לוח גדול או צלחת הגשה שטוחה.
2
תצחצח קצת את הריבה מעל העוגה. אבק משטח נקי עם מעט סוכר הדובדבן, ולאחר מכן לגלגל את המרציפן עד גדול מספיק כדי לכסות את העוגה (השתמש מחרוזת כדי לעזור לך למדוד). בזהירות להרים את מרציפן על העוגה, לטפוח כדי לכסות בצורה חלקה לקצץ כל עודף את התחתונה.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
מרציפןמרציפן
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ריבהריבה
3
מברשת בכל רחבי שוב עם ריבה יותר.
מרכיבים שתצטרך
ריבהריבה
4
ללוש ציפוי לבן 1kg עד חלקה, ואז להתגלגל על משטח מצופה סוכר הדובדבן עד קצת יותר גדול בגודל מרציפן. בזהירות להרים על העוגה, ללטף חלקית את הצדדים להחליק מקל, לאפשר לשאר מקל בקפלים, או להקניט לצורה עם האצבעות שלך (שלב א). חתוך כל קצוות מרופטים.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
מרציפןמרציפן
סוכריות ג'לי תפוזיםסוכריות ג'לי תפוזים
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
5
עבור רובנים, לגלגל 3 כדורי אגוז בגודל מכמה הדובדבן הלבן הנותר. תחצי את הזיגוג שנשאר. ללוש צבע חום לתוך 1 חצי לתת צבע עשיר, לעטוף היטב זה יהיה הסניף. מחלקים את החצי השני ל 3 חתיכות, וצבע 1 אדום, 1 חום בהיר 1 ירוק.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
סוכריות ג'לי תפוזיםסוכריות ג'לי תפוזים
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
6
מחדש אבק משטח העבודה, לצבוט את 3 כדורי שיש בגודל של זיגוג אדום לגלגל כל לתוך צורה דמעה לשד. השתמש במקל קוקטייל כדי להוסיף מרקם, ולאחר מכן מקל 1 על כל רובין מברשת קצת מים על הדובדבן כדי לעזור לו מקל. כמו שאתה מקל אותו, לשטח את הבסיס של הכדור מעט כך רובינס לקום.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 אונקיות סודה לימון-ליים1-1/2 אונקיות סודה לימון-ליים
סוכריות ג'לי תפוזיםסוכריות ג'לי תפוזים
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
מקלות קוקטיילמקלות קוקטייל
7
מחלקים את הזיגוג החום החיוור לתוך 3 כדורים לגלגל כל צורה סגלגלה, ואז לצבוט 1 קצה של כל אחד לנקודה עדינה (צעד B). היצמד על הארונות כך שהנקודה היא הראש, לקצץ את הזנב אם אתה צריך. לתקוע ציפורן לתוך כל קצה חום לעשות מקור קטן. משוך את החלק העגול מהקצה של 6 שיני כדי להשאיר קצוות מחודדים, ודקר לתוך ארובות כדי להפוך את הרגליים. השתמש בזיגוג כתיבה שחור כדי להוסיף את העיניים (שלב ג).
מרכיבים שתצטרך
כתיבת הדובדבןכתיבת הדובדבן
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
סוכריות ג'לי תפוזיםסוכריות ג'לי תפוזים
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
8
מגלגלים את רוב הזיגוג החום הכהה לענף ארוך ומתחברים לעוגה עם קצת יותר מים או ריבה.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות ג'לי תפוזיםסוכריות ג'לי תפוזים
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ריבהריבה
9
מגלגלים ענפים קטנים יותר מן הדובדבן החום הכהה שנותר. קמצוץ עלים מן הדובדבן הירוק לצרף.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות ג'לי תפוזיםסוכריות ג'לי תפוזים
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
10
הוסף את רובינס וליהנות.

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

ניתן לזווג את העוגה עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. אתה יכול לנסות שרי קרם ן NV ג ' ונסון. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 19 דולר לבקבוק.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "