עוגת רום-עקרת בית למחצה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת רום למחצה עקרת בית. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 818 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 45 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם רום זהב, שמן canolan, חתיכות פקאן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-35 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. נסו אורז צבעוני - עקרת בית למחצה, מקסיקלי אנצ'ילדות-עקרת בית למחצה, ו צ'יקן צ' רי באגט בורגרס-חצי עקרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
לעוגה: משמנים מחבת שמרים ומפיצים פקאנים בתחתית המחבת. מקציפים ביצים, שמן, מים ורום במיקסר רק עד incorporated.
הוסף תערובת פודינג ועוגה לערבב והכה על med, על 3 עד 5 דקות רק עד שאתה מקבל מרקם חלק.
יוצקים למחבת ואופים ב 350 מעלות F במשך 40 עד 45 דקות. העוגה צריכה להיות בצבע חום זהוב בהיר, אבל יהיה להכהות עם זיגוג.
עבור זיגוג: להמיס חמאה בסיר ולהוסיף את הסוכר והמים, להביא לרתיחה. ברגע שהוא מתחיל לרתוח, להוריד את החום ולהוסיף את הרום.
יוצקים לתוך כוס מדידה גדולה שתחזיק את הסכום הזה או יותר.תניח בצד.
ברגע שהעוגה מוכנה, מוציאים מהתנור ומשאירים במחבת. בעדינות חורים דקירה לתוך העוגה עם שיפוד. לאט לאט לשפוך חצי זיגוג על העוגה כדי לוודא למלא את כל החורים. לאחר העוגה ספוגה זיגוג, להפוך את העוגה מעל, הסרת מחבת, על הבסיס כי העוגה תישאר על. בעדינות לדקור יותר חורים בצד השני לאט לשפוך את החצי השני של זיגוג על עוגה. מלאו את מרכז העוגה בפקאנים שמורים.
בואו מגניב וליהנות. עדיף להשאיר את העוגה בטמפרטורת החדר.