קושימומחה
מוכן ב1 ש, 55 דק.
מנות12
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת ריקוטה שוקולד

עוגת ריקוטה שוקולד
פאי ריקוטה שוקולד דורש בערך 1 שעה ו 55 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 397 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 23 גרם שומן. מתאים ל-12 מנות. גשו לסופר וקנו קמח תירס, מלח, ביצה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. וזה די גרוע. נסו עוגת פודינג שוקולד, עוגת שוקולד צ'יפס, ו עוגת שוקולד צ'יפס של KK (מתכונים דומים).

הוראות

1
עבור הקרום:בקערה של מעבד מזון לשלב את הקמח, 1/4 כוס סוכר, קמח תירס, מלח, ו 1/2 כוס אגוזי לוז קלויים, ואת הדופק לטחון.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי לוזאגוזי לוז
בזיליקום טרי פרוס דק לא חובהבזיליקום טרי פרוס דק לא חובה
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
מוסיפים את החמאה והדופק, רק עד שהתערובת יוצרת בצק. לחץ על הבצק על החלק התחתון ועל 2 סנטימטרים במעלה הצדדים של מחבת טארט בקוטר 11 אינץ ' עם תחתית נשלפת. מקררים עד שהבצק מוצק, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
3
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
קו בצק טארט עם רדיד אלומיניום ולמלא עם משקולות עוגה או שעועית יבשה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית יבשהשעועית יבשה
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
5
אופים את פגז טארט בשליש התחתון של התנור עד רק להגדיר, על 25 דקות. בזהירות להסיר את נייר כסף ומשקולות עוגה.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
6
אופים את הקליפה שוב עד הזהב, על 10 דקות יותר.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
הסר מהתנור להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1
מוסיפים את השוקולד לדוד כפול, על מים רותחים ברכות מאוד וחום עד מומס.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
2
מערבבים את המים עם הסוכר בסיר קטן על אש נמוכה. מערבבים כדי לפזר סוכר.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
הסר מחום וקריר.
4
מוסיף את גבינת ריקוטה וגבינת שמנת במעבד מזון ודופק עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
לפי עוגהלפי עוגה
חבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפתחבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפת
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
5
מוסיפים את החלמונים ביצה, 1 בכל פעם, ולעבד עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריותזנים של פטריות
(קיבלר)(קיבלר)
6
מוסיפים את השוקולד המומס ואת סירופ הסוכר והדופק עד לשילוב.
מרכיבים שתצטרך
סם גסם ג
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
7
יוצקים את פודינג לתוך קליפת טארט ואופים עד פודינג מוגדר רק, כ -30 דקות. לפזר את שארית 1/4 כוס אגוזי לוז קצוצים על גבי המילוי.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי לוזאגוזי לוז
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
תן לטארט להתקרר לחלוטין לפני ההגשה.
9
הטארט יכול להיות עטוף פלסטיק ומקורר עד 3 ימים. להחזיר את הטארט לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.