עוגת רסק תפוחים הקלה ביותר
עוגת רסק תפוחים הקלה ביותר דורשת סביב 1 שעה ו 5 דקות מההתחלה ועד הסוף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 1034 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 29 גרם של שומן למנה. אתה מקבל קינוח שמגיש 3. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך אגוז מוסקט הקרקע, שמן צמחי, תערובת עוגה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 37%. מתכונים דומים: עוגת השוקולד הקלה ביותר עד כה!, העוגה הקלה ביותר אי פעם, ו עוגת פאדג'חמה הקלה ביותר בעולם.
הוראות
מחממים תנור ב 350 מעלות F (180 מעלות C). גריז וקמח שלושה 8x4 מחבתות כיכר אינץ'.
בקערה גדולה, מערבבים יחד תערובת עוגה, תערובת פודינג מיידית, אגוז מוסקט וקינמון.
מוסיפים את רסק התפוחים, שמן, ביצים ומים. להתמזג במשך 3 עד 4 דקות באמצעות מיקסר חשמלי. מחלקים את הבלילה באופן שווה בין המחבתות מוכנות.
אופים במשך 50 עד 55 דקות בתנור שחומם מראש, או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי.