קושיקשה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות3
ציון בריאות6
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת רסק תפוחים הקלה ביותר

עוגת רסק תפוחים הקלה ביותר
עוגת רסק תפוחים הקלה ביותר דורשת סביב 1 שעה ו 5 דקות מההתחלה ועד הסוף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 1034 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 29 גרם של שומן למנה. אתה מקבל קינוח שמגיש 3. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך אגוז מוסקט הקרקע, שמן צמחי, תערובת עוגה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 37%. מתכונים דומים: עוגת השוקולד הקלה ביותר עד כה!, העוגה הקלה ביותר אי פעם, ו עוגת פאדג'חמה הקלה ביותר בעולם.

הוראות

1
מחממים תנור ב 350 מעלות F (180 מעלות C). גריז וקמח שלושה 8x4 מחבתות כיכר אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מחבת כיכרמחבת כיכר
תנורתנור
2
בקערה גדולה, מערבבים יחד תערובת עוגה, תערובת פודינג מיידית, אגוז מוסקט וקינמון.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגהתערובת עוגה
קינמוןקינמון
מוסקטמוסקט
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מוסיפים את רסק התפוחים, שמן, ביצים ומים. להתמזג במשך 3 עד 4 דקות באמצעות מיקסר חשמלי. מחלקים את הבלילה באופן שווה בין המחבתות מוכנות.
מרכיבים שתצטרך
רסק תפוחיםרסק תפוחים
מיםמים
ביצהביצה
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
4
אופים במשך 50 עד 55 דקות בתנור שחומם מראש, או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
קיסמיםקיסמים
תנורתנור