קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת שוקולד Pasilla צ'ילה (Pastel De Chocolate y Chile Pasilla)

עוגת שוקולד Pasilla צ'ילה (Pastel De Chocolate y Chile Pasilla)
עוגת שוקולד Pasilla צ'ילה (פסטל דה שוקולד Y צ' ילה Pasilla) דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 35 גרם של שומן, וסך הכל 487 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. אם יש לכם וניל, ביצים, שמנת של טרטר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 27% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: צ'ילה Pasilla חזיר & תפוחי אדמה, Pasilla צ'ילה והתפשטות תירס קרמל, ו סלט כרוב ליים Pasilla צ'ילה + .

הוראות

1
להניח צ 'ילי בשכבה אחת על תבנית אפייה 12 על 15 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
2
אופים בתנור 400 רק עד גמיש, על 2 דקות. לובש כפפות גומי, לשבור גבעולים, לנער את הזרעים, ולשבור צ ' ילי לחתיכות קטנות, להפיל לתוך קערה קטנה; להשליך גבעולים וזרעים. מכסים צ ' ילי עם מים חמים ולתת לספוג עד רך, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מסננים צ ' ילי ולשים בבלנדר עם מים 1/3 כוס; מערבולת עד חלקה, הוספת 1 יותר כף מים לפי הצורך כדי להפוך את הדבק עבה. לדחוף טהור דרך מסננת בסדר; משליך שאריות. אתה צריך 1/3 כוס צ ' ילה טהורה. אם באמצעות צ 'ילי אנצ' ו, מערבבים קאיין לתוך צ ' ילה טהור.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ 'ילי אנצ' ופלפל צ 'ילי אנצ' ו
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
שורה תחתונה של מחבת עוגה 9 אינץ ' (צדדים לפחות 1 1/2 ב. גבוה) עם קלף אפייה.
ציוד שתשתמש בו
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי
5
בקערה גדולה מקוננת על מחבת של מים רותחים (מים לא צריך לגעת בתחתית הקערה), לשלב שוקולד וחמאה. מערבבים מדי פעם רק עד שוקולד נמס תערובת חלקה, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
הסר מעל מים להקציף ב 1/3 כוס צ ' ילה טהור, חלמוני ביצה, וניל, וקמח עד תערובת מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
7
יוצקים סוכר חום לתוך קערה קטנה ומערבבים או מקציפים לשבור גושים ולשחרר. בקערה גדולה, עם מיקסר חשמלי במהירות גבוהה, להכות חלבונים ביצה קרם של טרטר עד מוקצף מאוד קצף. בהדרגה להוסיף סוכר חום ללבנים, להכות עד פסגות נוקשה, לח טופס. עם מקצף, לקפל שליש מהלבנים מוכים לתערובת השוקולד עד משולב היטב. ואז לקפל בלבנים הנותרים רק עד מעורבב. לגרד את הבלילה למחבת מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטניםבצק עוגיות חמאת בוטנים
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
אופים עוגה בתנור 425 רגיל או 400 הסעה עד שהוא מופיע להגדיר ומרכז בקושי מתנועע כאשר מחבת הוא בעדינות מזועזע, כ 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
בואו להתקרר במחבת על מדף במשך כ -15 דקות. תריץ סכין בין עוגה לפאן רים, ואז תתהפך על מגש הגשה. הרם את המחבת וקלף את הקלף.
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
בואו עוגה להתקרר על 30 דקות, ואז להירגע עד המשרד וקר, לפחות 4 שעות; לכסות את העוגה פעם אחת מקורר לחלוטין.
11
לקבלת המרקם הטוב ביותר, בואו עוגה לבוא לטמפרטורת החדר לפני ההגשה, 45 דקות עד 1 שעה. לנפות אבקת סוכר קלות על העוגה (עבור דפוס, להניח סטנסיל על העוגה לפני סינון הסוכר, ואז בזהירות להרים אותו).
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
12
בקערה, לנצח את הקצפת שמנת עד פסגות רכות טופס. מערבבים וניל.
מרכיבים שתצטרך
אינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
13
חותכים עוגה לחתיכות ומגישים כל אחד עם מנה של קצפת.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי

יין מומלץ: קאווה, Grenache, שיראז

קאווה, גרנאש ושיראז הם הבחירה הכי טובה שלי לצ ' ילי. אלה אדומים עסיסיים אין יותר מדי טאנין (חשוב עבור מאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Marques de Caceres קאווה. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 16 דולר.
Marques de Caceres Cava
Marques de Caceres Cava
צבע קש חיוור לתחייה על ידי בועות בסדר. זר פירות הדר עם הערות של בריוש. מקסים ועגול בפה עם מבנה מרענן ומאוזן. גימור תוסס שמדגיש את הבועות העדינות שלה.אפריטיף מרענן, קאווה זה מתחתן היטב עם דגים ופירות ים, פסטה, אורז, מנות מתובלות, מטבח אסייתי, וכל סוגי הקינוחים.