קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת שוקולד Pasilla צ'ילה (Pastel De Chocolate y Chile Pasilla)

עוגת שוקולד Pasilla צ'ילה (Pastel De Chocolate y Chile Pasilla)
עוגת שוקולד Pasilla צ'ילה (פסטל דה שוקולד Y צ' ילה Pasilla) דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 35 גרם של שומן, וסך הכל 487 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. אם יש לכם וניל, ביצים, שמנת של טרטר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 27% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: צ'ילה Pasilla חזיר & תפוחי אדמה, Pasilla צ'ילה והתפשטות תירס קרמל, ו סלט כרוב ליים Pasilla צ'ילה + .

הוראות

1
להניח צ 'ילי בשכבה אחת על תבנית אפייה 12 על 15 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
2
אופים בתנור 400 רק עד גמיש, על 2 דקות. לובש כפפות גומי, לשבור גבעולים, לנער את הזרעים, ולשבור צ ' ילי לחתיכות קטנות, להפיל לתוך קערה קטנה; להשליך גבעולים וזרעים. מכסים צ ' ילי עם מים חמים ולתת לספוג עד רך, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
סוכר אדום גססוכר אדום גס
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
3
מסננים צ ' ילי ולשים בבלנדר עם מים 1/3 כוס; מערבולת עד חלקה, הוספת 1 יותר כף מים לפי הצורך כדי להפוך את הדבק עבה. לדחוף טהור דרך מסננת בסדר; משליך שאריות. אתה צריך 1/3 כוס צ ' ילה טהורה. אם באמצעות צ 'ילי אנצ' ו, מערבבים קאיין לתוך צ ' ילה טהור.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ 'ילי אנצ' ופלפל צ 'ילי אנצ' ו
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
שורה תחתונה של מחבת עוגה 9 אינץ ' (צדדים לפחות 1 1/2 ב. גבוה) עם קלף אפייה.
ציוד שתשתמש בו
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
5
בקערה גדולה מקוננת על מחבת של מים רותחים (מים לא צריך לגעת בתחתית הקערה), לשלב שוקולד וחמאה. מערבבים מדי פעם רק עד שוקולד נמס תערובת חלקה, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
הסר מעל מים להקציף ב 1/3 כוס צ ' ילה טהור, חלמוני ביצה, וניל, וקמח עד תערובת מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
7
יוצקים סוכר חום לתוך קערה קטנה ומערבבים או מקציפים לשבור גושים ולשחרר. בקערה גדולה, עם מיקסר חשמלי במהירות גבוהה, להכות חלבונים ביצה קרם של טרטר עד מוקצף מאוד קצף. בהדרגה להוסיף סוכר חום ללבנים, להכות עד פסגות נוקשה, לח טופס. עם מקצף, לקפל שליש מהלבנים מוכים לתערובת השוקולד עד משולב היטב. ואז לקפל בלבנים הנותרים רק עד מעורבב. לגרד את הבלילה למחבת מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה (בערך 9)חלבוני ביצה (בערך 9)
חבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
אופים עוגה בתנור 425 רגיל או 400 הסעה עד שהוא מופיע להגדיר ומרכז בקושי מתנועע כאשר מחבת הוא בעדינות מזועזע, כ 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
בואו להתקרר במחבת על מדף במשך כ -15 דקות. תריץ סכין בין עוגה לפאן רים, ואז תתהפך על מגש הגשה. הרם את המחבת וקלף את הקלף.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
בואו עוגה להתקרר על 30 דקות, ואז להירגע עד המשרד וקר, לפחות 4 שעות; לכסות את העוגה פעם אחת מקורר לחלוטין.
11
לקבלת המרקם הטוב ביותר, בואו עוגה לבוא לטמפרטורת החדר לפני ההגשה, 45 דקות עד 1 שעה. לנפות אבקת סוכר קלות על העוגה (עבור דפוס, להניח סטנסיל על העוגה לפני סינון הסוכר, ואז בזהירות להרים אותו).
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
12
בקערה, לנצח את הקצפת שמנת עד פסגות רכות טופס. מערבבים וניל.
מרכיבים שתצטרך
אינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
13
חותכים עוגה לחתיכות ומגישים כל אחד עם מנה של קצפת.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)

יין מומלץ: קאווה, Grenache, שיראז

קאווה, גרנאש ושיראז הם הבחירה הכי טובה שלי לצ ' ילי. אלה אדומים עסיסיים אין יותר מדי טאנין (חשוב עבור מאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Marques de Caceres קאווה. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 16 דולר.
Marques de Caceres Cava
Marques de Caceres Cava
צבע קש חיוור לתחייה על ידי בועות בסדר. זר פירות הדר עם הערות של בריוש. מקסים ועגול בפה עם מבנה מרענן ומאוזן. גימור תוסס שמדגיש את הבועות העדינות שלה.אפריטיף מרענן, קאווה זה מתחתן היטב עם דגים ופירות ים, פסטה, אורז, מנות מתובלות, מטבח אסייתי, וכל סוגי הקינוחים.