עוגת שוקולד Pasilla צ'ילה (Pastel De Chocolate y Chile Pasilla)
עוגת שוקולד Pasilla צ'ילה (פסטל דה שוקולד Y צ' ילה Pasilla) דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 35 גרם של שומן, וסך הכל 487 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. אם יש לכם וניל, ביצים, שמנת של טרטר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 27% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: צ'ילה Pasilla חזיר & תפוחי אדמה, Pasilla צ'ילה והתפשטות תירס קרמל, ו סלט כרוב ליים Pasilla צ'ילה + .
הוראות
להניח צ 'ילי בשכבה אחת על תבנית אפייה 12 על 15 אינץ'.
אופים בתנור 400 רק עד גמיש, על 2 דקות. לובש כפפות גומי, לשבור גבעולים, לנער את הזרעים, ולשבור צ ' ילי לחתיכות קטנות, להפיל לתוך קערה קטנה; להשליך גבעולים וזרעים. מכסים צ ' ילי עם מים חמים ולתת לספוג עד רך, 5 עד 7 דקות.
מסננים צ ' ילי ולשים בבלנדר עם מים 1/3 כוס; מערבולת עד חלקה, הוספת 1 יותר כף מים לפי הצורך כדי להפוך את הדבק עבה. לדחוף טהור דרך מסננת בסדר; משליך שאריות. אתה צריך 1/3 כוס צ ' ילה טהורה. אם באמצעות צ 'ילי אנצ' ו, מערבבים קאיין לתוך צ ' ילה טהור.
שורה תחתונה של מחבת עוגה 9 אינץ ' (צדדים לפחות 1 1/2 ב. גבוה) עם קלף אפייה.
בקערה גדולה מקוננת על מחבת של מים רותחים (מים לא צריך לגעת בתחתית הקערה), לשלב שוקולד וחמאה. מערבבים מדי פעם רק עד שוקולד נמס תערובת חלקה, על 8 דקות.
הסר מעל מים להקציף ב 1/3 כוס צ ' ילה טהור, חלמוני ביצה, וניל, וקמח עד תערובת מעורבב.
יוצקים סוכר חום לתוך קערה קטנה ומערבבים או מקציפים לשבור גושים ולשחרר. בקערה גדולה, עם מיקסר חשמלי במהירות גבוהה, להכות חלבונים ביצה קרם של טרטר עד מוקצף מאוד קצף. בהדרגה להוסיף סוכר חום ללבנים, להכות עד פסגות נוקשה, לח טופס. עם מקצף, לקפל שליש מהלבנים מוכים לתערובת השוקולד עד משולב היטב. ואז לקפל בלבנים הנותרים רק עד מעורבב. לגרד את הבלילה למחבת מוכנה.
אופים עוגה בתנור 425 רגיל או 400 הסעה עד שהוא מופיע להגדיר ומרכז בקושי מתנועע כאשר מחבת הוא בעדינות מזועזע, כ 15 דקות.
בואו להתקרר במחבת על מדף במשך כ -15 דקות. תריץ סכין בין עוגה לפאן רים, ואז תתהפך על מגש הגשה. הרם את המחבת וקלף את הקלף.
בואו עוגה להתקרר על 30 דקות, ואז להירגע עד המשרד וקר, לפחות 4 שעות; לכסות את העוגה פעם אחת מקורר לחלוטין.
לקבלת המרקם הטוב ביותר, בואו עוגה לבוא לטמפרטורת החדר לפני ההגשה, 45 דקות עד 1 שעה. לנפות אבקת סוכר קלות על העוגה (עבור דפוס, להניח סטנסיל על העוגה לפני סינון הסוכר, ואז בזהירות להרים אותו).
בקערה, לנצח את הקצפת שמנת עד פסגות רכות טופס. מערבבים וניל.
חותכים עוגה לחתיכות ומגישים כל אחד עם מנה של קצפת.
יין מומלץ: קאווה, Grenache, שיראז
קאווה, גרנאש ושיראז הם הבחירה הכי טובה שלי לצ ' ילי. אלה אדומים עסיסיים אין יותר מדי טאנין (חשוב עבור מאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Marques de Caceres קאווה. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 16 דולר.
![Marques de Caceres Cava]()
Marques de Caceres Cava
צבע קש חיוור לתחייה על ידי בועות בסדר. זר פירות הדר עם הערות של בריוש. מקסים ועגול בפה עם מבנה מרענן ומאוזן. גימור תוסס שמדגיש את הבועות העדינות שלה.אפריטיף מרענן, קאווה זה מתחתן היטב עם דגים ופירות ים, פסטה, אורז, מנות מתובלות, מטבח אסייתי, וכל סוגי הקינוחים.