עוגת שוקולד-אורנג קערת פונץ
עוגת שוקולד-אורנג קערת פונץ ' עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מספק 16 מנות. עם 299 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 4g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא סירופ בטעם שוקולד, קליפת תפוז, פודינג מיידי ומילוי עוגה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. הכנת המנה לוקחת כ 4 שעות ו 5 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: עוגת שוקולד פונץ ' משולשת עבור # SundaySupper, עוגת שוקולד בקערה אחת עם ציפוי כתום קל, ו עוגת קערת הפונץ ' של מישל.
הוראות
מחממים תנור ל-350F (325f למחבת כהה או לא דביקה). גריז או ריסוס תחתון רק של מחבת 13x9 אינץ'.
הפוך ואופה עוגת לערבב לפי ההוראות על תיבת למחבת 13x9 אינץ'. הפעל סכין סביב צידי מחבת כדי לשחרר את העוגה. מגניב לגמרי, בערך 1 שעה.
בינתיים, בקערה גדולה, מערבבים חלב וקליפה כתומה. עם מקציף, להכות תערובת פודינג לתערובת חלב על 2 דקות או עד מעורבב.
לחתוך או לקרוע מקורר עוגה לחתיכות 1 אינץ'. מסדרים חצי חתיכות 3 1/2-רבע גלון קערת הגשה, חתיכות חיתוך כדי להתאים את הצורה של קערה.
טפטוף 1/2 כוס סירופ שוקולד על עוגה; להפיץ עם 2 כוסות של פודינג. להזמין 1/2 כוס כתומים מקטעים לקישוט; לארגן מקטעים כתום הנותרים על פודינג.
הוסף חתיכות עוגה שנותרו. למעלה עם סירופ שוקולד שנותר, פודינג שנותר וציפוי מוקצף. כיסוי; לקרר לפחות 2 שעות עד צונן.
מקשטים קינוח עם מקטעים כתומים שמורים. חנות מכוסה במקרר עד 8 שעות.