קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת שוקולד בגובה קילומטר

עוגת שוקולד בגובה קילומטר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת שוקולד בגובה קילומטר. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 56 גרם של שומן, וסך הכל 689 קלוריות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. אם יש לכם חלבונים ביצה, שמנת כבדה, קרם fraîche, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו עוגת שוקולד בגובה קילומטר, עוגיות שוקולד צ'יפס בגובה קילומטר, ו Mile-High White Chocolate Hummingbird Cake (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350°f. קו פשטידהעם הקרום; קרים קצוות דקורטיביים.אופה באופן מלא קרום עוגה על פי מתכוןאו הוראות תיבה.
מרכיבים שתצטרך
קרום עוגהקרום עוגה
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
בואו להתקרר לחלוטין.
3
לטאטא חלבוני ביצה וסוכר בקערה חסינת חום אמדיום להגדיר על סיר אמדיום של מים רותחים מתמוסס סוכר וחלבוני ביצה הםחם אבל לא חם, 3-4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
מקציףמקציף
קערהקערה
4
הסרת מהחום. באמצעות מערבל חשמלי, פעימה על מהירות בינונית גבוהה עד מגניב, משולשת נפח, ופסגות נוקשות טופס(קצות הפסגות לא ייפלו כאשר מקצף הם הרימו מן הקערה והפוך זקוף), כ 6 דקות.
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קערהקערה
5
מערבבים שוקולד קצוץ וחמאה קערה גדולה להגדיר על סיר אותו מים רותחים עד מומס וsmooth, 4-5 דקות; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
מקציפים 2 כוסות שמנת בקערת anothermedium עד פסגות בינוניות טופס (קרם צריך להיות רך וכריות), 5-6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרםקרם
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
7
מקפלים בעדינות חלבונים ביצה תערובת שוקולד עד מלאמאוגדת (עבודה במהירות כדי למנוע שוקולד להפוך גרגירים). Gentlyfold ב קצפת רק עד עכשיופסים קטנים להישאר; לא תערובת overmixor יהיה deflate. כפית 1/2 מוס אפוקולייט לתחתית קרום העוגה מוכן; להפיץ באופן שווה overbottom של הקרום.
מרכיבים שתצטרך
קצפתקצפת
חלבוניםחלבונים
שוקולדשוקולד
קרום עוגהקרום עוגה
קרוםקרום
8
מפזרים 3/4 כוס plus2 כפות פרוסות שוקולד מרוסק overmousse. למעלה עם הנותרים מוס, mounding במרכז כדי ליצור adome. (הנקודה היא להוסיף גובה, לאלהתפשט באופן שווה לקצוות.(Chill pie).
מרכיבים שתצטרך
עוגיות וופל שוקולדעוגיות וופל שוקולד
9
לנצח את הנותרים 2 כוסות שמנת, crèmefraîche, ומלח עד בינוני-stiffeaks טופס (כאשר המקצפים הם liftedf מהקרם, הפסגות יחזיקו theirshape אבל הקצוות תיפול). מוס Topchocolate עם קצפת-creammixture, בעקבות אותה צורה עגולה. צ ' יל פאי לפחות 4 שעות או, מכוסה, עד 3 ימים.(זה יהיה לחתוך הכי טוב אם צונן בן לילה, המאפשר מוס להגדיר כראוי.)
מרכיבים שתצטרך
קרםקרם
מלחמלח
10
מקשטים עוגה עם 2 כפות chocolatewafers ושבי שוקולד. פרוס pieusing סכין נקי, יבש; לנגב betweenslices כדי להבטיח חלקים נקיים, אלגנטי.
מרכיבים שתצטרך
שבבי שוקולדשבבי שוקולד
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין