עוגת שוקולד-בוטנים-בננה במהופך
עוגת שוקולד-בוטנים-חמאה-Banananan הפוך עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא יספק כ 25 מנות. מנה אחת מכילה 249 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חלב, ביצים, שוקולד מריר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -40 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. מתכונים דומים: עוגת שוקולד-בוטנים-Banananan הפוך, עוגת בננה מבהירה חמאת בוטנים עם שוקולד הפוך, ו בריא Chunky Monkey Cake†/ aka חמאת בוטנים בננה עוגה עם שוקולד חמאת בוטנים ציפוי! (ללא סוכר, חלבון גבוה & ללא גלוטן).
הוראות
מחממים את התנור ל-350 ומחמאים קלות את הצדדים של צלחת אפיית זכוכית בגודל 9 על 13 אינץ'. בקערה בינונית, לטאטא את הקמח עם אבקת אפייה ומלח.
במערבל חשמלי עומד מצויד עם המשוט, להכות 2 מקלות של החמאה עם הסוכר מגורען במהירות בינונית עד רך מאוד, 5 דקות. מקציפים את הביצים אחד בכל פעם, ואז מוסיפים את הוניל. ב 3 קבוצות לסירוגין, להכות את תערובת הקמח ואת החלב.
מעבירים רבע מהבלילה לקערה בינונית ומערבבים בשוקולד המומס. הכה את חמאת הבוטנים לתוך הבלילה הנותרת.
בקערה קטנה, למזג את המקל הנותר של חמאה עם הסוכר החום ולהפיץ אותו בתבנית האפייה. לסדר את הבננות, לחתוך את הצד למטה, בצלחת. כפית של הבלילה חמאת בוטנים לתוך המנה ולמלא את הפערים עם הבלילה שוקולד. בעדינות לסובב את החובטים יחד עם סכין שולחן.
הגדר תבנית אפייה בתחתית התנור.
אופים את העוגה במרכז התנור למשך שעה ו-5 דקות, עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז יוצא נקי.
תן לעוגה להתקרר על מתלה במשך 10 דקות, ואז הפוך אותה על מגש.
תן לעוגה להתקרר מעט, ואז לחתוך לריבועים ולהגיש.