עוגת שוקולד דובדבן-פטל
המתכון דובדבן-פטל שוקולד סנדלר יכול לספק את התשוקה הדרומית שלך בערך 40 דקות. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 211 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. גשו לסופר וקנו גלידת שוקולד, פטל, שוקולד צ'יפס מריר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: סנדלר שוקולד-דובדבן, סנדלר דובדבן שוקולד, ו שוקולד צ'יפס-סנדלר דובדבן.
הוראות
תנור חום ל 191°. בקערה בינונית, לערבב מילוי עוגה לחלץ; לקפל פטל.
מורחים במחבת מרובעת 8 אינץ ' ungreased.
בינתיים, בקערה בינונית למיקרוגל, גלידת מיקרוגל וצ ' יפס שוקולד על גבוה על 1 דקה 30 שניות, ערבוב כל 30 שניות, עד חלקה.
הוסף תערובת ביסקוויק; לערבב היטב.
בואו לעמוד עד פרי נעשה אפייה.
טיפת בצק לתוך 8 תלוליות (כ 3 כפות כל) על פירות חמים.
אופים 15 עד 18 דקות יותר או עד ציפוי שוקולד מוגדר רק.