עוגת שוקולד-זנגביל-טופי
מנה אחת מכילה 676 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 30 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. אם יש לך קצפת זנגביל, סוכר חום, מולסה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 9 שעות ו-5 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו עוגת זנגביל עם רוטב טופי חמאה רום, עוגת שוקולד-תאריך עם שוקולד דביק טופי זיגוג, ו עוגת שוקולד-תאריך עם שוקולד דביק טופי זיגוג (מתכונים דומים).
הוראות
הכן קצפת ג ' ינג ' ר כפי שהורה בשלב 1 של מתכון (באמצעות מצמרר).
פירורי שוקולד מיקרוגל בקערה בטוחה במיקרוגל ב 1 עד 1 1/2 דקות או עד נמס וחלק, ערבוב במרווחים של 30 שניות.
לנצח סוכר חום וחמאה במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי עד מעורבב היטב (כ 5 דקות).
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, מכים רק עד מעורבב לאחר כל תוספת.
מוסיף שוקולד נמס, פועם רק עד מעורבב.
מנפים יחד את הקמח ואת 5 המרכיבים הבאים. בהדרגה להוסיף תערובת שוקולד לסירוגין עם שמנת חמוצה, מתחיל ומסתיים בתערובת קמח. לנצח במהירות נמוכה רק עד מעורבב לאחר כל תוספת. מערבבים יחד מים חמים והבא 2 מרכיבים. (
תערובת יהיה קצף.) בהדרגה מערבבים תערובת מולסה ווניל לתערובת שוקולד רק עד מעורבב. הבלילה כפית לתוך 3 משומן ו floured 8 אינץ מחבתות עוגה עגולות.
אופים ב 350 במשך 25 עד 30 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב מחבתות על מדפי תיל 10 דקות; להסיר מחבתות כדי מדפי תיל, מגניב לחלוטין (בערך 1 שעה).
בינתיים, להכין גנאש משיי.
מניחים שכבת עוגה 1 על דוכן עוגה או צלחת הגשה.
מורחים עם חצי גנאש; מפזרים 1/2 כוס חתיכות טופי. למעלה עם שכבת העוגה השנייה; להפיץ עם ganache הנותרים, ומפזרים 1/2 כוס טופי ביטים. למעלה עם שכבת העוגה שנותרה. כיסוי וצינה 2 עד 8 שעות.
סיום הכנת קצפת ג ' ינג ' ר כפי שהורה בשלב 2 של מתכון.
מורחים למעלה וצדדים של עוגה עם קצפת רק לפני ההגשה.