מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 3 גרם חלבון, 11 גרם שומן, ובסך הכל של 164 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 24 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 4% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 45 דקות. גשו לסופר וקנו תמצית ונילן, אגוזי פקאן, שמן קנולן, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 17%. הציון הזה לא כל כך מדהים. נסו עוגת שוקולד עם שוקולד חלב-ציפוי חמאת בוטנים וחמאת בוטנים שבירה, עוגת שוקולד צ'יפס חמאת בוטנים עם ציפוי חמאת בוטנים מיוחד, ו עוגת שוקולד צ'יפס חמאת בוטנים עם זיגוג חמאת בוטנים (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה גדולה מקציפים את הסוכר, המים, השמן, החומץ והווניל.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
ליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
שלב את הקמח, הקקאו, הסודה לשתיה והמלח; מקציפים בהדרגה לשמן.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטורים
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי