עוגת שוקולד-חמאת בוטנים דביקה
והוא יספק כ 20 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 378 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 18 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. אם יש לך חמאה, חלב, תערובת עוגת מזון של בטי השטן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו מהפך דביק שוקולד חמאת בוטנים עוגה, חטיף שוקולד חמאת בוטנים דביק, ו Ooey-דביק חמאת בוטנים-בראוניז שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום כדי 177°. קל לרסס 13x9 אינץ מחבת עם תרסיס אפייה עם קמח (אין להשתמש במחבת כהה או nonstick). בקערה גדולה, מערבבים את העוגה, חמאה, חלב וביצה 1 עם כפית עד הבצק. כף למחבת.
מניחים לעטוף פלסטיק על הבצק; לחץ באופן שווה במחבת.
מפזרים בצק עם שבבי חמאת בוטנים ובוטנים.
בקערה גדולה, לנצח גבינת שמנת, חמאת בוטנים, וניל 3 ביצים עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד חלקה. הכה באבקת סוכר במהירות נמוכה.
יוצקים תערובת על תערובת שוקולד במחבת; להפיץ באופן שווה.
אופים 45 עד 50 דקות או עד ציפוי מוגדר וחום זהוב עמוק. מגניב לפחות 30 דקות כדי לשרת חם, או מגניב לחלוטין. בעת חיתוך חתיכות הגשה, לנגב סכין עם מגבת נייר לאחר חיתוך כל שורה. מעל כל חתיכה עם ציפוי פאדג ' חם ובוטנים קצוצים. חנות מכוסה במקרר.