עוגת שוקולד כפולה לבישול איטי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת שוקולד כפולה סיר איטי. מנה אחת מכילה 351 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 21 גרם שומן. והוא יספק כ 15 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Kraftrecipes.com יש 1 אוהדים. אם יש לכם תערובת עוגת שוקולד, שמן, שוקולד חצי מתוק של בייקר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-15 דקות. נסו 365 ימים של בישול איטי: עבור לבישול איטי שוקולד לח ועוגת קרמל (וזה 4 שנים blogiversary שלי!), עוגת שוקולד לבישול איטי, ו עוגת שוקולד לבישול איטי (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים עוגה יבשה ומערבבים פודינג בקערה גדולה עם מקצף עד מעורבב.
הוסף הבא 4 מרכיבים; לערבב היטב. מערבבים בשוקולד קצוץ.
יוצקים לתוך סיר איטי מרופד בנייר כסף וריסס עם תרסיס בישול; לכסות עם מכסה.
מבשלים על 4 נמוך עד 5 שעות (או על 3 גבוה ל 3-1/2 שעות) או עד פני השטח העליון של העוגה אין כתמים רטובים ועוגה מתחילה להתרחק בצד של סיר איטי.