אם יש לך שמנת מתוקה, תלתלי שוקולד, גבינת מסקרפונה מכולה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. וזה די גרוע. נסו עוגת שוקולד לבן טירמיסו עם אגסים מתובלים, עוגת שוקולד תות טירמיסו, ו טירמיסו שוקולד לבן (מתכונים דומים).
הוראות
1
שלב הראשון 6 מרכיבים בסיר גדול. מערבבים מעל חום בינוני גבוה עד הסוכר מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מוסיפים אגסים ומביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני, לכסות, ומבשלים עד אגסים הם רק רך כאשר פירסינג עם סכין, על 35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
3
העברת נוזלים עם אגסים לקערה גדולה ומקרר עד קר, על 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
באמצעות כף מחוררת, להעביר אגסים לצלחת. מרתיחים את הנוזל הלא חוקי בסיר גדול כבד מעל חום בינוני גבוה עד מעט מעובה מצטמצם נדיב 1 1/2 כוסות, על 15 דקות. מסננים לתוך כוס מדידה 2 כוס; להשליך תבלינים במסננת. מגניב. מכסים ומצוננים אגסים וסירופ אגס עד קר.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס קינמון וייטנאמי
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
להתיז תמצית וניל
ציוד שתשתמש בו
נטיפי הודו צלויים
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
1
שלב שוקולד לבן, ברנדי אגסים, ו 1/4 כוס מים בחלק העליון של דוד כפול להגדיר מעל מים רותחים. מערבבים עד חלקה (תערובת תהיה נוזלית מאוד). לגרד זרעים שעועית וניל; להשליך שעועית.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד לבן
1 גרגיר וניל שלם, מפוצל
2 קורטים ציפורן טחון
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
2
העברת תערובת שוקולד לבן לקערה גדולה; בהדרגה להוסיף mascarpone, לטאטא עד התערובת חלקה. תערובת מסקרפונה מגניבה עד שהיא בקושי פושרת.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד לבן
מסקרפונהname
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח 1 כוס קרם בקערה בינונית עד הפסגות טופס. מקפלים קצפת לתוך תערובת mascarpone ב 4 תוספות. מכסים ומקררים מוס שוקולד לבן עד סט, על 3 שעות. לעשות קדימה: אגסים ומוס יכול להתבצע 1 יום קדימה. שמור צונן.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד לבן
לימון גומי
מסקרפונהname
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
1
חותכים אגסים לאורך במחצית ולהסיר ליבות וגבעולים; חצאים לחתוך לאורכו לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
2
סדר ladyfingers, מעוגל הצדדים למטה, בשכבה אחת בתחתית צלחת זוטות 12 כוס (כ 8 אינץ 'בקוטר ו 5 אינץ' עמוק), מכסה את התחתונה לחלוטין (באמצעות כ 15 ladyfingers).
מרכיבים שתצטרך
קצפת בחנות 2 מיכלים
3
טפטוף 5 כפות סירופ אגס באופן שווה על גבירותעוגיות. באמצעות מרית קיזוז קטן, להפיץ 1/3 של מוס שוקולד לבן מעל ladyfingers, מה שהופך את השכבה עבה מעט סביב הקצוות החיצוניים של המנה כדי לאפשר מוס להיות גלוי יותר (מרכז שכבת מוס יהיה דק). החל בקצוות החיצוניים של המנה, מניחים פרוסות אגס בשכבה אחת עם קצוות מעוקלים נגד הצדדים של המנה על גבי מוס, מכסים לחלוטין. חזור על שכבות של ladyfingers, סירופ, מוס, אגסים 2 פעמים נוספות. מכסים עם השכבה הרביעית של ladyfingers (כמה ladyfingers ופרוסות אגס ניתן להשאיר).
מרכיבים שתצטרך
שוקולד לבן
קצפת בחנות 2 מיכלים
להתיז תמצית וניל
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסט
4
טפטוף ladyfingers באופן שווה עם 5 כפות סירופ. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. מכסים ומקררים קצת וסירופ אגס שנותר בנפרד.
מרכיבים שתצטרך
קצפת בחנות 2 מיכלים
להתיז תמצית וניל
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
5
באמצעות מיקסר חשמלי, להכות 2 כוסות שמנת בקערה גדולה עד פסגות רכות טופס.
מרכיבים שתצטרך
אינסטנט פודינג לימון
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
6
מוסיפים 1/4 סירופ אגס כוס ומכים עד פסגות נוקשות טופס. עבודה בקבוצות, להעביר קרם תיק מאפה גדול מצויד קצה כוכב גדול. שושנות צינור בכל רחבי החלק העליון של זוטות, mounding מעט במרכז.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
להתיז תמצית וניל
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
7
מפזרים עם ג ' ינג ' ר גבישי.
מרכיבים שתצטרך
זנגביל מסוכר
8
מקשטים עם תלתלי שוקולד. לעשות קדימה: ניתן לעשות 6 שעות קדימה. שמור בקירור.
מרכיבים שתצטרך
תלתלי שוקולד
9
לנפות אבקת סוכר מעל קצת רקלפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
10
* מסקרפונה היא גבינת שמנת איטלקית; נמכרת בסופרמרקטים רבים ובשווקים האיטלקיים.
** זמין באזור המאפייה או הלחם של כמה סופרמרקטים ובחנויות מזון מיוחדות.
מרכיבים שתצטרך
רכז לימונדה מופשר, מחולק
1
כדי להפוך תלתלי שוקולד, מניחים אחד 3 1/2-אונקיה בר של שוקולד לבן באיכות גבוהה (כגון Lindt או פרוג ' ינה) על צלחת ומיקרוגל במרווחים גבוהים של 5 שניות רק עד מעט מתרכך, אבל לא חם או מתחיל להמיס. באמצעות מקלף ירקות החל בקצה אחד ארוך של בר השוקולד, לגלח שוקולד לבן תלתלים. אם השוקולד המגולח נשבר לרסיסים קטנים, זה לא רך מספיק, כך מקום במיקרוגל שוב במשך כמה שניות. אם השוקולד הופך רך מדי, לתת לו לעמוד בטמפרטורת החדר או להירגע לזמן קצר עד שזה חברות עד קצת.