קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות12
ציון בריאות0
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגת שוקולד לחה

עוגת שוקולד לחה
עוגת שוקולד לחה היא קינוח שמגיש 12. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 288 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 22 גרם שומן. אם יש לכם קפה, אבקת אפייה, ביצים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 1 אדם התרשמו מתכון זה. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כפית גרוע למדי של 16%. עוגת שוקולד לחה, עוגת שוקולד לחה, ו עוגת שוקולד לחה דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
מנפים יחד מרכיבים יבשים בקערה.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
מוסיפים שמן, קפה וחלב; מערבבים במהירות בינונית במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
קפהקפה
חלבחלב
שמן בישולשמן בישול
3
מוסיפים ביצים ווניל; מקציפים עוד 2 דקות. (הבלילה תהיה דקה.)
מרכיבים שתצטרך
ונילוניל
ביצהביצה
4
יוצקים לשניים משומנים ומקומחים 9 אינץ'. תבניות אפייה עגולות (או שתיים 8 אינץ'. תבניות אפייה עגולות ושש כוסות מאפינס).
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
ספינות מאפינסספינות מאפינס
5
אופים בחום של 325 למשך 25-30 דקות. מגניב עוגות במשך 10 דקות לפני הסרת מחבתות. מצננים על מתלי תיל.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
בינתיים, לציפוי, שלבו את החלב והקמח בסיר; מבשלים עד לסמיכות. מכסים ומקררים.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציפויציפוי
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
7
בקערה מקציפים חמאה, קיצור, סוכר ווניל עד לקבלת קרם.
מרכיבים שתצטרך
קיצורקיצור
ונילוניל
חמאהחמאה
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
8
מוסיפים תערובת חלב/קמח צונן ומקציפים 10 דקות. פרוסט מקורר עוגה.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
חלבחלב

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

עוגת שוקולד עובדת ממש טוב עם שמנת שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-19 דולר לבקבוק.
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "