עוגת שוקולד מוזהבת
מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו -15 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 24%, וזה די רע. נסו עוגת קציר הזהב, עוגת קרמל מוזהבת, ו עוגת אפרסק זהב עבור מתכונים דומים.
הוראות
בקערה גדולה שלבו את תערובת העוגה, תערובת הפודינג, הביצים, השמנת החמוצה, השמן והמים; מקציפים במהירות נמוכה למשך 30 שניות. מקציפים על בינוני במשך 2 דקות. מערבבים פנימה חטיפי ממתקים, שוקולד צ ' יפס, אגוזים וקוקוס.
יוצקים לתוך 10-ב משומן ומקומח. מחבת צינור מחורץ.
אופים בחום של 350 למשך 60-65 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי.
מצננים במחבת 15 דקות לפני שמוציאים לרשת להתקרר לחלוטין. מצננים לפני החיתוך. אבק עם סוכר קונדיטורים אם תרצה.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם הבחירות המובילות שלי לעוגת שוקולד. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא נ. ב. סולרה קרם שרי. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
![נ. ב. סולרה קרם שרי]()
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.