עוגת שוקולד מזוגגת
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת שוקולד מזוגגת. והוא יספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 22 גרם של שומן, וסך הכל 409 קלוריות. זה מובא לך על ידי BettyCrocker.com. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך ביצים, שוקולד פאדג'פודינג מיידי ועוגה מילוי לערבב, שוקו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-35 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: עוגת שוקולד מזוגגת, עוגת שוקולד מזוגגת, ו עוגת שוקולד מזוגגת.
הוראות
מחממים תנור ל-350F (325f למחבת כהה או לא דביקה). שמן בנדיבות וקמח קל 12 כוס מחבת עוגה מחורצת צינור, או לרסס עם תרסיס אפייה עם קמח.
בקערה גדולה, מערבבים תערובת עוגה, שוקו, חמאה, ביצים, שמנת חמוצה ומערבבים פודינג יבש עם כפית עד מעורבב היטב (הבלילה תהיה עבה מאוד). מערבבים בשוקולד צ ' יפס. כף למחבת.
אופים 56 עד 64 דקות או עד מעיינות העליון בחזרה כאשר נגע קלות במרכז. מגניב 10 דקות במחבת. הפוך את המחבת על מתלה קירור או צלחת הגשה חסינת חום; הסר מחבת. מגניב לגמרי, בערך 2 שעות.
בסיר 1 ליטר, חומרי זיגוג חום על אש נמוכה, ערבוב לעתים קרובות, עד שבבי שוקולד נמסים תערובת חלקה.
טפטוף על עוגה. החנות מכוסה באופן רופף.