עוגת שוקולד מיושנת עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 827 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 42 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-530 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך ביצים, חמאה, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. וזה לא כל כך מדהים. נסו עוגת שוקולד מיושנת, עוגת שוקולד מיושנת, ו עוגת שוקולד מיושנת (מתכונים דומים).
הוראות
1
קח הכל מהמקרר כך שכל החומרים יכולים לבוא בטמפרטורת החדר.
2
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
שים את כל מרכיבי העוגה: קמח, סוכר, אבקת אפייה וסודה, קקאו, חמאה, ביצים, וניל ושמנת חמוצה למעבד מזון ותהליך עד שיש לך בלילה חלקה ועבה. אם אתה רוצה ללכת את הדרך הארוכה מסביב, רק לערבב את הקמח, סוכר וחומרי החמצה בקערה גדולה ולהכות את החמאה הרכה עד שיש לך תערובת משולבת וקרם. עכשיו לטאטא יחד את הקקאו, שמנת חמוצה, וניל, וביצים והכה זה לתוך קערת התערובת שלך.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסים
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוק
(קיבלר)
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
מחלקים את הבלילה, באמצעות מרית גומי כדי לעזור לך לגרד ולהתפשט, לתוך פחים מוכנים ואופים עד בודק עוגה יוצא נקי, אשר צריך להיות כ 35 דקות, אבל זה חכם להתחיל לבדוק ב 25 דקות. כמו כן, זה עשוי להיות הגיוני לעבור 2 עוגות סביב בתנור באמצע זמן הבישול.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
5
הסר את העוגות, בקופסאות שלהם, כדי מתלה תיל ולתת מגניב במשך 10 דקות לפני היציאה של הפחים שלהם. אל תדאג על כל סדקים כפי שהם בקלות להיות מכוסה על ידי ציפוי מאוחר יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 גביע סוכר גלידה
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצויים
6
כדי להפוך את הציפוי הזה, להמיס את השוקולד וחמאה בקערה בגודל טוב או במיקרוגל או תלוי על מחבת של מים רותחים. ללכת לאט בכל מקרה: אתה לא רוצה שום שריפה או תפיסה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
ירקות בתערובת קליפורניה
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
בעוד השוקולד והחמאה מתקררים מעט, מסננים את הסוכר של הממתקים לקערה אחרת. או, קל יותר, לשים את הסוכר הדובדבן לתוך מעבד מזון בליץ כדי להסיר גושים.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
זילוף בצורת לב
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
8
מוסיפים את סירופ התירס לתערובת השוקולד המקורר, ואחריו שמנת חמוצה ווניל ולאחר מכן כאשר כל זה משולב לטאטא בסוכר ' מסונן. או פשוט לשפוך את התערובת במורד המשפך של מעבד המזון על אבקת הסוכר, עם המנוע פועל.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
חבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאן
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
זילוף בצורת לב
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
משפך
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
9
ייתכן שיהיה עליך להוסיף קצת מים רותחים, לומר כפית או כך, או אכן סוכר יותר ממתקים, תלוי אם אתה צריך את הציפוי להיות רזה או עבה יותר. זה צריך להיות נוזלי מספיק כדי מעיל בקלות,אבל עבה מספיק לא לטפטף.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
1 גביע סוכר גלידה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
10
בחר את העוגה שלך לעמוד או צלחת לחתוך 4 רצועות אפייה קלף כדי ליצור ריבוע לשבת 1 של העוגות, uppermost (כלומר מעט כיפה) בצד למטה.
11
כפית על 1/3 של הציפוי על מרכז העוגה-חצי וממרח עם סכין או מרית עד שאתה מכסה את החלק העליון של זה באופן שווה. תושיב את העוגה השנייה למעלה, בדרך הרגילה למעלה, לוחץ בעדינות כדי כריך 2 יחד.
מרכיבים שתצטרך
1 גביע סוכר גלידה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
12
כף עוד 1/3 של הזיגוג על החלק העליון של העוגה ולהפיץ אותו בצורה מערבולת, מרקם (אם כי אתה יכול ללכת על גימור חלק אם אתה מעדיף, ויש לי סבלנות).
מרכיבים שתצטרך
1 גביע סוכר גלידה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
13
מורחים את הצדדים של העוגה עם זיגוג ולהשאיר כמה דקות עד להגדיר, ואז בזהירות למשוך את רצועות הנייר.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ליקוריץ צהוב וירוק
14
אני אוהב לנקד את החלק העליון של זה עם אמנון ותמר סוכר, ואתה חייב להודות, הם נראים קסומים, אבל באמת אין צורך לעשות משלחת קניות מתוך זה. כל דבר, או בעצם שום דבר, יעשה.