עוגת שוקולד משי
עוגת שוקולד משי יכולה להיות הקינוח שאתם מחפשים. מתאים ל-10 מנות. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 27 גרם של שומן, וסך הכל 368 קלוריות. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו 20 דקות. מתכון זה מ Foodnetwork יש 14 אוהדים. אם יש לכם סוכר, קרום עוגה אפוי, מיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו עוגת משי צרפתית תוצרת בית (מאפס), עוגת משי צרפתית שוקולד (המשי הצרפתי של כיכר אופים חקיין), ו מבחן שוקולד חלב {: פנקייק משי שוקולד} (מתכונים דומים).
הוראות
למלא סיר בינוני עם מים 1 אינץ מעל חום בינוני.
לטאטא את הביצים עם 1/2 כוס הסוכר ואת המים או הקפה בקערה חסינת חום גדול שיתאים מעל הסיר מבלי לגעת במים.
מניחים את הקערה על פני המים הבוערים וממשיכים לטאטא כל הזמן עד הביצים להיות סמיך ורך, ואת טפטוף של התערובת תחזיק את צורתו לשבת על גבי פודינג, על 5 דקות.
להסיר מהחום ולהניח בצד להתקרר, לטאטא מדי פעם כך הביצים לא לטרוף.
שלב את החמאה, המלח ואת הנותרים 1/4 כוס סוכר בקערה גדולה והכה במערבל לעמוד או עם יד מקצף על מהירות בינונית גבוהה עד רכות.
יוצקים את השוקולד ו 1 1/4 כפיות של הוניל ולהמשיך להכות, מגרד את הצדדים של הקערה לפי הצורך, עד בשילוב.
מוסיפים את הפודינג וממשיכים להכות עד המילוי הוא עבה, רך וחלק, כ 5 דקות.
מורחים לתוך קרום העוגה ומכסים בניילון נצמד. צמרמורת עד קר ולהגדיר, 2-3 שעות. לפני ההגשה, מקציפים את השמנת עם הסוכר של הממתקים ונותרים 1/4 כפית וניל עד שהוא יוצר פסגות רכות.
מורחים על מילוי העוגה ומקשטים עם שבבי שוקולד.
הערות קוק: נסו להחליף את הליקר האהוב עליכם במקום המים או הקפה. Kahlua, Chambord או Grand Marnier הם כל האפשרויות הגדולות.
השתמש בקערה גדולה לבישול פודינג. זה ישמור את היד שלך רחוק יותר מהחום, והביצים שלך יבשלו מהר יותר.