קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

לבשל את הספר: עוגת תפוחים אירית

לבשל את הספר: עוגת תפוחים אירית
לבשל את הספר: עוגת תפוחים אירית עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתאים ל-6 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 447 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 21 גרם של שומן למנה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זה מושלם עבור יום פטריק הקדוש. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. אם יש לך בישול תפוחים, קמח, ביצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו לבשל את הספר: עוגת פורטר האירית, מבשלים את הספר: עוגת תפוחים פריכת דבש, ו מבשלים את הספר: עוגת תפוחים חמוציות קלה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 177°.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
לנפות את הקמח ואבקת אפייה לקערה. לשפשף את החמאה עם קצות האצבעות שלך עד שהוא דומה למרקם של פירורי לחם, ולאחר מכן להוסיף 1/3 כוס סוכר superfine. הפוך באר במרכז ומערבבים לבצק רך עם הביצה המוכה ומספיק חלב כדי ליצור בצק רך.
מרכיבים שתצטרך
סוכר Superfineסוכר Superfine
אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
(קיבלר)(קיבלר)
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
3
להתברר לחלק הלוח לשניים. שים חצי אחד על צלחת 10 אינץ ' ovenproof ולחץ אותו עם אצבעות מקומטות כדי לכסות את הבסיס.
מרכיבים שתצטרך
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
4
מקלפים, כורתים וקוצצים את התפוחים, מניחים אותם על הבצק ומכניסים את ציפורן, אם משתמשים.
מרכיבים שתצטרך
לשימור,לשימור,
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףשמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
5
מפזרים על כמה או את כל הסוכר שנותר, בהתאם למתיקות של התפוחים.
מרכיבים שתצטרך
לשימור,לשימור,
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
6
מרדדים את המחצית השנייה של הבצק ומתאימים אותו על גבי - קל יותר לומר מאשר לעשות כמו זה " בצק " הוא יותר כמו בצק לחה וכתוצאה מכך הוא רך מאוד. לחץ על הצדדים יחד, לחתוך חריץ דרך המכסה, ביצה לשטוף, ואופים במשך כ 40 דקות או עד מבושל דרך ושחמה יפה על גבי. לדלות עם סוכר superfine ומגישים חם עם סוכר גלם קצפת רכה.
מרכיבים שתצטרך
סוכר Superfineסוכר Superfine
לימון גומילימון גומי
סוכר גולמיסוכר גולמי
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן