לבשל את הספר: עוגת תפוחים אירית
לבשל את הספר: עוגת תפוחים אירית עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתאים ל-6 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 447 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 21 גרם של שומן למנה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זה מושלם עבור יום פטריק הקדוש. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. אם יש לך בישול תפוחים, קמח, ביצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו לבשל את הספר: עוגת פורטר האירית, מבשלים את הספר: עוגת תפוחים פריכת דבש, ו מבשלים את הספר: עוגת תפוחים חמוציות קלה (מתכונים דומים).
הוראות
לנפות את הקמח ואבקת אפייה לקערה. לשפשף את החמאה עם קצות האצבעות שלך עד שהוא דומה למרקם של פירורי לחם, ולאחר מכן להוסיף 1/3 כוס סוכר superfine. הפוך באר במרכז ומערבבים לבצק רך עם הביצה המוכה ומספיק חלב כדי ליצור בצק רך.
להתברר לחלק הלוח לשניים. שים חצי אחד על צלחת 10 אינץ ' ovenproof ולחץ אותו עם אצבעות מקומטות כדי לכסות את הבסיס.
מקלפים, כורתים וקוצצים את התפוחים, מניחים אותם על הבצק ומכניסים את ציפורן, אם משתמשים.
מפזרים על כמה או את כל הסוכר שנותר, בהתאם למתיקות של התפוחים.
מרדדים את המחצית השנייה של הבצק ומתאימים אותו על גבי - קל יותר לומר מאשר לעשות כמו זה " בצק " הוא יותר כמו בצק לחה וכתוצאה מכך הוא רך מאוד. לחץ על הצדדים יחד, לחתוך חריץ דרך המכסה, ביצה לשטוף, ואופים במשך כ 40 דקות או עד מבושל דרך ושחמה יפה על גבי. לדלות עם סוכר superfine ומגישים חם עם סוכר גלם קצפת רכה.