עוגת שוקולד משי יכולה להיות הקינוח שאתם מחפשים. מתאים ל-10 מנות. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 27 גרם של שומן, וסך הכל 368 קלוריות. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו 20 דקות. מתכון זה מ Foodnetwork יש 14 אוהדים. אם יש לכם סוכר, קרום עוגה אפוי, מיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו עוגת משי צרפתית תוצרת בית (מאפס), עוגת משי צרפתית שוקולד (המשי הצרפתי של כיכר אופים חקיין), ו מבחן שוקולד חלב {: פנקייק משי שוקולד} (מתכונים דומים).
הוראות
1
למלא סיר בינוני עם מים 1 אינץ מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
2
לטאטא את הביצים עם 1/2 כוס הסוכר ואת המים או הקפה בקערה חסינת חום גדול שיתאים מעל הסיר מבלי לגעת במים.
מרכיבים שתצטרך
קפה
סוכר
מים
ביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
סיר
3
מניחים את הקערה על פני המים הבוערים וממשיכים לטאטא כל הזמן עד הביצים להיות סמיך ורך, ואת טפטוף של התערובת תחזיק את צורתו לשבת על גבי פודינג, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פודינג
מים
ביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
4
להסיר מהחום ולהניח בצד להתקרר, לטאטא מדי פעם כך הביצים לא לטרוף.
מרכיבים שתצטרך
ביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
5
שלב את החמאה, המלח ואת הנותרים 1/4 כוס סוכר בקערה גדולה והכה במערבל לעמוד או עם יד מקצף על מהירות בינונית גבוהה עד רכות.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
סוכר
מלח
ציוד שתשתמש בו
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
קערה
6
יוצקים את השוקולד ו 1 1/4 כפיות של הוניל ולהמשיך להכות, מגרד את הצדדים של הקערה לפי הצורך, עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד
וניל
ציוד שתשתמש בו
קערה
7
מוסיפים את הפודינג וממשיכים להכות עד המילוי הוא עבה, רך וחלק, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פודינג
8
מורחים לתוך קרום העוגה ומכסים בניילון נצמד. צמרמורת עד קר ולהגדיר, 2-3 שעות. לפני ההגשה, מקציפים את השמנת עם הסוכר של הממתקים ונותרים 1/4 כפית וניל עד שהוא יוצר פסגות רכות.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכר
קרום עוגה
וניל
מורחים
קרם
עוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
9
מורחים על מילוי העוגה ומקשטים עם שבבי שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
שבבי שוקולד
מורחים
10
הערות קוק: נסו להחליף את הליקר האהוב עליכם במקום המים או הקפה. Kahlua, Chambord או Grand Marnier הם כל האפשרויות הגדולות.
מרכיבים שתצטרך
Grand Marnier
Chambord
ליקר
קפה
Kahlua
מים
11
השתמש בקערה גדולה לבישול פודינג. זה ישמור את היד שלך רחוק יותר מהחום, והביצים שלך יבשלו מהר יותר.