עוגת שוקולד נפלה
מתכון זה מספק 10 מנות. עם 511 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 39 גרם של שומן כל אחד. אם $1.15 למנה נופל בתקציב שלך, עוגת שוקולד נפל יכול להיות מדהים ללא גלוטן מתכון לנסות. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. אם יש לכם שמן צמחי, חמאה, ביצים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו עוגת סופלה שנפלה שוקולד, עוגת סופלה שוקולד נפלה, ו עוגת שוקולד נפלה עם רוטב יין אדום דובדבן (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350°f. חמאה קליתיותצורה מחבת ואבק עם סוכר, tappingout כל עודף.
מערבבים שוקולד, שמן, ו 1/2 כוס בקערה חסינת חום גדולה. להגדיר סיר overa של מים רותחים וחום, ערבוב לעתים קרובות, עד מותך.
להפריד 4 ביצים, הצבת לבנים yolks בקערות בינוניות נפרדות.
Addcocoa אבקת, וניל, מלח, 1/4 כוס סוכר, הנותרים 2 ביצים קערה עם חלמונים ו לטאטא עד התערובת חלקה. בהדרגהתערובת חלמון לתוך תערובת שוקולד, מיזוג טוב.
באמצעות מיקסר חשמלי במהירות גבוהה, להכות חלבונים ביצה עד מקציף. עם mixerrunning, בהדרגה לנצח 1/2 כוס סוכר; טופס פסגות חברה beatuntil.
בעדינות לקפל חלבונים ביצה לתוך chocolatemixture 2 תוספות, מתקפל רק untilincorporated בין תוספות. Scrapebatter למחבת מוכן; החלק העליון וsprinkle עם הנותרים 2 כפות סוכר.
אופים עד העליון הוא נפוח ומתחיללפצח ועוגה מתרחקת קצה ofpan, 35-45 דקות.
להעביר מתלה תיל ולתת עוגה להתקרר לחלוטין במחבת (cakewill להתמוטט במרכז ולסדוק עוד יותר כפי שהוא מתקרר). לעשות קדימה: העוגה יכולה להיות made1 יום קדימה. מכסים במחבת ולאחסן airtightat טמפרטורת החדר.
באמצעות מערבל חשמלי על mediumhighspeed, beat cream, mascarpone, andpowdered סוכר בקערה בינונית עד softpeaks טופס.
הסר צדדים של מחבת springform מעוגה. תערובת קצפת תלמהמרכז עוגה.