עוגת שוקולד עם זיגוג בורבון וקצפת דלעת
טארט שוקולד עם זיגוג בורבון וקצפת דלעת עשוי להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 232 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא סוכר מגורען, חמאה, חלמונים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו טארט תפוחים קל עם שמנת מוקצפת בורבון, עוגת פקאן ושוקולד עם בורבון מוקצף קרם פרש, ו פודינג לחם דלעת עם שמנת מוקצפת בורבון (מתכונים דומים).
הוראות
אתה יכול למצוא את זה ועוד הרבה מתכונים ב http://sallycooks.comhttp://sallycooks.com/2013/11/22/chocolate-tart-with-a-bourbon-glaze-and-pumpkin-whipped-cream/What לעשות:להפוך את הקרום:דופק את הקמח, בעת' סוכר ומלח במעבד מזון עד combinedadd את החמאה ואת הדופק עד זה בבית-אפונה גודל piecesdrizzle ב-2 כפות מים קרים ואת הדופק עד שהבצק מגיע togetherturn על פיסת קלף פלפל; טופס את הבצק diskwrap היטב ושומרים במקרר עד המשרד, לפחות 1 שעה או overnightroll את הבצק ל-12 אינץ ' עגול על משטח מקומח קלות, אני רגיל עוד פיסת קלף על topease לתוך 9 אינץ טארט פאן אם יש לך אחד או עוגה dishchill לפחות 30 minutespreheat את התנור ל-350 מעלות degreesline הבצק עם נייר כסף, למלא עם פאי משקולות או מיובשים beansbake עד להזהבה סביב קצה, כ 20 minutesremove רדיד אלומיניום, משקולות ולהמשיך לאפות עד קרום זהוב על כל 10 ל-15 יותר minutestransfer כדי מתלה ולתת מגניב completelymake את המילוי:שמים את השוקולד בקערה בינונית; סט asidebring את החלב לרתיחה בסיר קטן על אש בינונית (אתה לא רוצה את זה כדי להרתיח)להקציף את החלמונים, סוכר, וניל ומלח נפרד בינוני bowlgradually להקציף את חלב חם לתוך תערובת ביצים, ואז לשפוך את התערובת לתוך saucepanreduce את האש לבינונית נמוכה ומבשלים, תוך בחישה, עד עבה, על 1 minutepour מעל את השוקולד ולתת לשבת, ללא הפרעה, 5 minutesadd את החמאה ולהקציף עד smoothpour את המילוי לתוך מוכן קרום חלקה לתוך אפילו layercover באופן רופף עם ניילון נצמד, להכניס למקרר עד הגדר, כ-2 hoursmake את הזיגוג:טורפים בעת' סוכר, חמאה, רום קטן bowldrizzle מעל העוגה
מה לקנות:1 כוס שמנת כבדה קצף 1 / 4 כוסות סוכר 1 כפית וניל extract1 כפית קינמון 3 כפות מחית דלעת
מה לעשות:קערת ערבוב צמרמורת מקצף במקפיא במשך 10 minutesbeat שמנת עם סוכר עד פסגות רכות formadd וניל, תבלינים ו pureebeat דלעת לפסגות נוקשות, על 1 עד 2 דקות יותר וכפית על גבי טארט, מפזרים אבקת קקאו או קינמון