קישואים ' צ'יפס ' עם איולי לימון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל קישואים " צ'יפס" עם איולי לימון. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 126 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 8615 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. גשו לסופר וקנו מיונז, גבינת פרמזן, פי-קיי-טי. שייק אנד בייק ציפוי עוף, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. מתכונים דומים: צ'יפס אספרגוס אפוי עם איולי עשב לימון, פאנקו קרום קישואים עם לימון-שום איולי, ו צ'יפס זוקיני לימון קריספי עם בזיליקום איולי.
הוראות
חותכים חציית קישואים לשניים, ולאחר מכן לחתוך כל חתיכה למקלות התאמה בעובי 1/4 אינץ'.
להוסיף גבינה לתערובת ציפוי בתיק שייקר; לנער בעדינות לשלב.
להקציף ביצה בקערה בינונית עד מעורבב.
מוסיפים קישואים, בקבוצות, לביצה; לזרוק עד מצופה שווה. השתמש מלקחיים כדי להוסיף 1/4 של הקישואים לתערובת ציפוי בתיק שייקר; תיק סגור, ולאחר מכן לנער באופן שווה מעיל קישואים.
מורחים על תבנית אפייה מרוססת בתרסיס בישול. חזור עם קישואים שנותרו.
אופים 12 עד 13 דקות. או עד זוקיני הוא חום זהוב, מפנה אחרי 7 דקות. בינתיים, לערבב מרכיבים שנותרו עד מעורבב.
מגישים מקלות קישואים בתערובת מיונז.