קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 35 דק.
מנות6
ציון בריאות0
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגת שוקולד צ'יפס חמאה

עוגת שוקולד צ'יפס חמאה
עוגת שוקולד צ'יפס חמאה דורשת בערך 3 שעות ו -35 דקות מתחילתו ועד סופו. לקינוח הזה יש 829 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 56 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לכם מלח, גבינת מסקרפונה, סירופ תירס ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. 139 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני גרוע למדי של 18%. נסו עוגת שוקולד צ'יפס חמאה, עוגת שוקולד צ'יפס חמאה עם ציפוי שוקולד מרשמלו רך, ו עוגיות שוקולד צ'יפס חמאה עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
לרוטב החמאה: ממיסים את החמאה בסיר רוטב על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות דגני גרנולה ללא צימוקים4 כפות דגני גרנולה ללא צימוקים
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
3
מוסיפים את הסוכר החום, סירופ התירס והמלח. מביאים לרתיחה ומערבבים עד לקבלת צבע ענבר זהוב, בערך 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
4
מסירים מהאש ומערבבים לאט את השמנת.
מרכיבים שתצטרך
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
5
מסירים מהאש ומניחים בצד להתקרר.
6
למילוי: מוסיפים את גבינת המסקרפונה והשמנת הכבדה לקערה גדולה ומבשלים עד לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
מוסיפים את הסוכר, הווניל והמלח.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
8
מקציפים עד שנוצרות פסגות רכות ואז מקפלים פנימה את השוקולד צ ' יפס.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית חלב 2%1/2 כפית חלב 2%
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
9
יוצקים את המילוי לתוך הקרום, מחליקים את משטח העוגה. מכניסים למקרר למשך 3 שעות לפחות ומגישים טפטוף עם רוטב חמאה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות דגני גרנולה ללא צימוקים4 כפות דגני גרנולה ללא צימוקים
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר

יין מומלץ: Vin Santo, קציר מאוחר ריזלינג, Lambrusco Dolce

ניתן לשלב פאי עם וין סנטו, ריזלינג קציר מאוחר ולמברוסקו דולצ ' ה. יינות אלה הם כל מתוק, וזה חשוב מאז היין צריך בדרך כלל להיות מתוק יותר מאשר האוכל שאתה זיווג עם זה. אתה יכול לנסות מלאך מאוחר קציר ריזלינג. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-19 דולר לבקבוק.
אנג ' ל מאוחר קציר ריזלינג
אנג ' ל מאוחר קציר ריזלינג
המלאך של מסינה חוף הוא יין קינוח פריך ומתוק, שנקטף מהבחירה האחרונה של ריזלינג כשהענבים כמעט צימוקים. מושלם עם פירות, עוגת גבינה וקינוחי שוקולד קלים ומתוקים.