מדליית זהב לחם צרפתי קלאסי
מדליית זהב לחם צרפתי קלאסי עשוי להיות רק הלחם שאתה מחפש. מתאים ל-24 מנות. מנה אחת מכילה 157 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לכם מים, מים חמים מאוד, זרעי שומשום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו -30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. נסו מדליית זהב ביסקוויטים קלאסיים, מטבל ירקות במדליית זהב, ו מדליית זהב ® עוגת תות טרי (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, לערבב 2 כוסות קמח, סוכר, מלח ושמרים.
מוסיפים מים חמים ושמן. הכה עם מיקסר חשמלי על מהירות נמוכה 1 דקה, גירוד קערה לעתים קרובות. הכה במהירות בינונית 1 דקה, גירוד קערה לעתים קרובות. מערבבים מספיק קמח שנותר, 1/2 כוס בכל פעם, כדי להפוך את הבצק קל להתמודד (הבצק יהיה רך).
על משטח מקומח קל, ללוש בצק על 5 דקות או עד חלק וגמיש. גריז קערה גדולה עם קיצור או ספריי עם ספריי בישול.
מניחים את הבצק בקערה, הופכים את הבצק לשמן את כל הצדדים. מכסים ומניחים לעלות במקום חם 1 שעה 30 דקות עד 2 שעות או עד שהבצק הוכפל בגודל. (הזמן העולה הוא ארוך יותר מאשר פעמים עבור לחמים מסורתיים, אשר נותן את המרקם לחם צרפתי טיפוסי.) הבצק מוכן אם ההזחה נשארת כאשר נגע.
גריז גיליון עוגיות גדול עם קיצור או ספריי עם ספריי בישול; מפזרים קמח תירס. בעדינות לדחוף את האגרוף לתוך הבצק כדי לרוקן; לחלק לשניים. על משטח מקומח קל, לגלגל כל חצי לתוך 15 x 8 אינץ מלבן.
מגלגלים את הבצק בחוזקה, החל מצד 15 אינץ', כדי ליצור כיכר. קמצוץ קצה הבצק לתוך גליל לאטום.
להתגלגל בעדינות הלוך ושוב כדי להתחדד הקצוות.
מניחים את שתי כיכרות הלחם על גיליון עוגיות.
חותכים 1/4 אינץ '-חתכים עמוקים על פני צמרות כיכרות במרווחי 2 אינץ ' עם סכין חדה.
מברשת כיכרות עם מים קרים.
תן עלייה שנחשפה במקום חם על 1 שעה או עד הבצק הוכפל בגודל.
תנור חום עד 191°. בקערה קטנה, לערבב ביצה לבן 1 כף מים קרים; מברשת על כיכרות.
מפזרים פרג או זרעי שומשום.
אופים 25 עד 30 דקות או עד כיכרות הם חום זהוב קול חלול כאשר טפח.
הסר גיליון עוגיות כדי מתלה חוט; מגניב.