עוגת שוקולד קינמון אגוזי לוז
עוגת שוקולד קינמון אגוזי לוז מרינג עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון הקינוח שלך. זה מתכון ללא גלוטן משמש 8 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 26 גרם של שומן, וסך הכל 382 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו קינמון טחון, שמנת מתוקה, חלבוני ביצה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . עם כפית ציון של 14% המנה הזאת די גרועה. נסו עוגת אגוזי לוז ושוקולד מרינג, עוגת שוקולד ואגוזי אגוז מרינג, ו עוגת שוקולד אגוזים ומרינג (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 250 מעלות F (125 מעלות C). קו שלושה גיליונות אפייה עם נייר קלף. עם עיפרון, לצייר 5 עיגולים 9 אינץ ' קוטר על נייר קלף. עדיף לעקוב סביב מחבת עוגה או סיר גדול.
בקערה גדולה ונקייה, מקציפים את החלבונים עד פסגות רכות טופס. בהדרגה להוסיף את 3/4 כוס בתוספת 2 כפות של סוכר לבן להכות עד פסגות נוקשות טופס. לנפות יחד את סוכר 3/4 כוס ממתקים, קינמון ועמילן תירס, לזרוק אותם יחד עם אגוזי לוז הקרקע, ולאחר מכן בזהירות לקפל אותם לתוך תערובת ביצה לבן. מחלקים את התערובת באופן שווה בין 5 עיגולים, ולהפיץ את מרנג החוצה לקצה של המעגל נמשך.
אופים במשך 3 עד 4 שעות בתנור שחומם מראש, עד מרנג הוא מיובש לחלוטין. מגניב על מדפים תיל.
ממיסים את השוקולד חצי מתוק על דוד כפול עד חלקה.
מורחים על נייר קלף או נייר שעווה למלבן בגודל 12x10 אינץ'. כאשר שוקולד מוגדר, לחתוך את המלבן לרוחב לרצועות 10-1 אינץ'.
חותכים 8 מהרצועות לשלישים.
חותכים את הרצועות שנותרו לרביעיות. תניח בצד.
כדי להפוך את המילוי, מקציפים את קרם ההצלפה הכבד עם כף 1 של סוכר ממתקים עד נוקשה.
מורחים קצפת על כל שכבות המרנג. באמצעות אחת הצלחות היפות ביותר שלך, מחסנית השכבות על גבי אחד את השני. השתמש 2/3 של השמנת הנותרים כדי להפיץ סביב הקצה החיצוני של העוגה.
שים את שאר הקצפת לתוך שקית מאפה ו רוזטות צינור סביב הקצה.
מניחים את 24 רצועות שוקולד ארוכות אנכית סביב הצדדים של העוגה. מסדרים את חתיכות השוקולד שנותרו על גבי העיצוב של הבחירה שלך. אבק את העוגה עם אבקת קקאו לסיום דרמטי, ומשמש בהקדם האפשרי, כמו מרנג יהיה לספוג לחות מן הקצפת.