קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות1
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת שוקולד קינמון אגוזי לוז

עוגת שוקולד קינמון אגוזי לוז
עוגת שוקולד קינמון אגוזי לוז מרינג עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון הקינוח שלך. זה מתכון ללא גלוטן משמש 8 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 26 גרם של שומן, וסך הכל 382 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו קינמון טחון, שמנת מתוקה, חלבוני ביצה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . עם כפית ציון של 14% המנה הזאת די גרועה. נסו עוגת אגוזי לוז ושוקולד מרינג, עוגת שוקולד ואגוזי אגוז מרינג, ו עוגת שוקולד אגוזים ומרינג (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 250 מעלות F (125 מעלות C). קו שלושה גיליונות אפייה עם נייר קלף. עם עיפרון, לצייר 5 עיגולים 9 אינץ ' קוטר על נייר קלף. עדיף לעקוב סביב מחבת עוגה או סיר גדול.
ציוד שתשתמש בו
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
בקערה גדולה ונקייה, מקציפים את החלבונים עד פסגות רכות טופס. בהדרגה להוסיף את 3/4 כוס בתוספת 2 כפות של סוכר לבן להכות עד פסגות נוקשות טופס. לנפות יחד את סוכר 3/4 כוס ממתקים, קינמון ועמילן תירס, לזרוק אותם יחד עם אגוזי לוז הקרקע, ולאחר מכן בזהירות לקפל אותם לתוך תערובת ביצה לבן. מחלקים את התערובת באופן שווה בין 5 עיגולים, ולהפיץ את מרנג החוצה לקצה של המעגל נמשך.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
36 אגוזי לוז שלמים מולבנים, קלויים36 אגוזי לוז שלמים מולבנים, קלויים
1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
יכול דיאט קרם סודהיכול דיאט קרם סודה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
אופים במשך 3 עד 4 שעות בתנור שחומם מראש, עד מרנג הוא מיובש לחלוטין. מגניב על מדפים תיל.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
ממיסים את השוקולד חצי מתוק על דוד כפול עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
Semisweet שוקולדSemisweet שוקולד
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
5
מורחים על נייר קלף או נייר שעווה למלבן בגודל 12x10 אינץ'. כאשר שוקולד מוגדר, לחתוך את המלבן לרוחב לרצועות 10-1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג
6
חותכים 8 מהרצועות לשלישים.
7
חותכים את הרצועות שנותרו לרביעיות. תניח בצד.
8
כדי להפוך את המילוי, מקציפים את קרם ההצלפה הכבד עם כף 1 של סוכר ממתקים עד נוקשה.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
9
מורחים קצפת על כל שכבות המרנג. באמצעות אחת הצלחות היפות ביותר שלך, מחסנית השכבות על גבי אחד את השני. השתמש 2/3 של השמנת הנותרים כדי להפיץ סביב הקצה החיצוני של העוגה.
מרכיבים שתצטרך
לימון גומילימון גומי
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
10
שים את שאר הקצפת לתוך שקית מאפה ו רוזטות צינור סביב הקצה.
מרכיבים שתצטרך
לימון גומילימון גומי
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
11
מניחים את 24 רצועות שוקולד ארוכות אנכית סביב הצדדים של העוגה. מסדרים את חתיכות השוקולד שנותרו על גבי העיצוב של הבחירה שלך. אבק את העוגה עם אבקת קקאו לסיום דרמטי, ומשמש בהקדם האפשרי, כמו מרנג יהיה לספוג לחות מן הקצפת.
מרכיבים שתצטרך
לימון גומילימון גומי
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב