מתכון צמחוני זה משרת 16 . מנה אחת מכילה 234 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 9 גרם שומן. 394 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם רסק תפוחים, קינמון טחון, סודה לשתייה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה ו 10 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 33%. ציון זה הוא רע למדי. נסו עוגת צרור קישואים עם זיגוג כתום, עוגת צרור קישואים עם זיגוג כתום, ו עוגת קישואים שמנת חמוצה שוקולד עם זיגוג שוקולד עבור מתכונים דומים.
בקערה גדולה חמאת שמנת וסוכר עד שהם בהירים ותפוחים.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
קרם
סוכר
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
מוסיפים ביצים, אחת אחת, ומקציפים היטב לאחר כל הוספה. מקציפים פנימה רסק תפוחים ווניל.
מרכיבים שתצטרך
רסק תפוחים
וניל
ביצה
4
שלב את הקמח, קקאו האפייה, אבקת האפייה, המלח, הקינמון והסודה; מוסיפים לתערובת המוקרמת לסירוגין עם חלב, ומקציפים היטב לאחר כל הוספה. מקפלים פנימה את הקישואים, אגוזי המלך וקליפת התפוז.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייה
אבקת קקאו
גרידה כתומה
קינמון
קישואים
אגוזי מלך
קמח לכל מטרה
חלב
מלח
פופ
5
מעבירים לתבנית מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
אופים בחום של 350 ניתנים לזיהוי למשך 50-60 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
קיסמים
תנור
7
מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהתבנית לרשת כדי להתקרר לחלוטין.