עוגת שוקולד שעועית גרבנזו (ללא גלוטן)
עוגת שוקולד שעועית גרבנזו (ללא גלוטן) דורשת בערך 1 שעה ו 10 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 359 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 16 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 11% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 4385 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. לכו לחנות והרימו אבקת אפייה, שעועית גרבנזו, שוקולד צ'יפס חצי מתוק, ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. זה הביא לך את כולםמתכונים. מתכונים דומים: עוגת שעועית גרבנזו כתומה שוקולד (ללא גלוטן), קאפקייקס שוקולד ללא גלוטן עשויים מקמח שעועית גרבנזו-הקאפקייקס הכי טובים שלי ללא גלוטן עד כה, ו לזניה ללא גלוטן עם קרפי שעועית גרבנזו.
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים תבנית עוגה עגולה בגודל 9 אינץ'.
מכניסים את השוקולד צ ' יפס לקערה חסינת מיקרוגל. מבשלים במיקרוגל כ -2 דקות, תוך ערבוב כל 20 שניות לאחר הדקה הראשונה, עד שהשוקולד נמס וחלק. אם יש לך מיקרוגל חזק, להפחית את הכוח ל 50 אחוז.
שלב את השעועית והביצים בקערה של מעבד מזון. תהליך עד חלקה.
מוסיפים את הסוכר ואבקת האפייה, ודופק לתערובת.
יוצקים פנימה את השוקולד המומס ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה, מגרדים את הפינות כדי לוודא שהשוקולד מעורבב לחלוטין.
מעבירים את הבלילה לתבנית העוגה המוכנה.
אופים 40 דקות בתנור שחומם מראש, או עד שסכין המוחדרת למרכז העוגה יוצאת נקייה. מצננים בתבנית על רשת למשך 10 עד 15 דקות לפני שהופכים לצלחת הגשה. אבק עם סוכר קונדיטורים רגע לפני ההגשה.