עוגת שזיפים
עוגת שזיפים דורשת על 1 שעה ו 25 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל קינוח שמגיש 10. מנה אחת מכילה 450 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 24 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. . אם יש לכם סודה לשתיה, ביצים, תמצית vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: עוגת שזיפים, עוגת שזיפים, ו עוגת שזיפים עם זיגוג.
הוראות
מערבבים שזיפים מיובשים ומים בסיר קטן על חום בינוני גבוה. מביאים לרתיחה, להפחית את החום לנמוך, ומבשלים עד שזיפים מיובשים רכים, על 5 דקות.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). שמן וקמח מחבת צינור מחורץ (כגון Bundt®).
מערבבים קמח, 1 1/2 כוסות סוכר, allspice, סודה לשתיה, אגוז מוסקט, קינמון, ומלח יחד בקערת ערבוב.
מערבבים שמן צמחי, 1 כוס חלב חמאה, וביצים בקערה נפרדת; יוצקים אותם לתערובת הקמח.
מערבבים עד משולב באופן מלא. השתמש במערבל חשמלי כדי להתמזג שזיפים מיובשים מנוקז; המיקסר יהיה לשבור אותם קצת. מערבבים בפקאנים הקצוצים.
יוצקים את הבלילה למחבת מוכנה ואופים בתנור שחומם מראש עד שבוחן יוצא נקי, כ 45 דקות.
הסר עוגה מהתנור ולאפשר לו להתקרר לפחות 10 דקות על מתלה תיל.
כדי להפוך את הדובדבן, לשלב 1 כוס סוכר, מרגרינה, 1/2 כוס חלב, תמצית וניל, וסירופ תירס בסיר ולהביא אותו לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. להרתיח במשך 5 דקות מלאות, ערבוב מדי פעם.
הפוך את העוגה על מגש ושופך ציפוי חם על העוגה.