עוגת שיפון גויאבה
עוגת שיפון גויאבה עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. והוא יספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 9 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 363 קלוריות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, מים, גרידת לימון, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 5 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : גויאבה שיפון קאפקייקס מקלחת התינוק: נהדר רק אם אתה אוהב גויאבה, גבינת גויאבה (גויאבה פסטלילוס), ו עוגת גויאבה קלה.
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C). הכן שלוש מחבתות עוגה 9 אינץ ' על ידי משומן קלות אותם, לאבק עם קמח, ומנער את העודף.
מנפים יחד את הקמח עם 2/3 כוסות סוכר, אבקת האפייה, ומלח לקערה גדולה. בקערה נפרדת, להכות יחד את השמן, מים, צוף, חלמונים, וניל, וגרידת לימון עד משולב היטב.
יוצקים את החלמונים לתוך הקמח, ומערבבים עד שהבלילה חלקה, מערבבים בצבעי מאכל עד הגוון הרצוי. היכו יחד חלבונים ביצה עם הקרם של טרטר בקערה נקייה עד פסגות רכות טופס. בהדרגה להוסיף את 1/2 כוס סוכר, והכה עד נוקשה. מקפלים בעדינות לבנים לבלילה.
יוצקים לתוך מחבתות עוגה מוכנות.
אופים בתנור שחומם מראש עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז יוצא נקי, כ -25 דקות. הפעל מרית מתכת או סכין קטנה סביב הקצוות של העוגה כדי לשחרר, ולאפשר להתקרר במחבתות במשך 10 דקות לפני היפוך על מתלה קירור.