קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות8
ציון בריאות4
מגזין

עוגת שיפון גויאבה

עוגת שיפון גויאבה
עוגת שיפון גויאבה עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. והוא יספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 9 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 363 קלוריות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, מים, גרידת לימון, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 5 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : גויאבה שיפון קאפקייקס מקלחת התינוק: נהדר רק אם אתה אוהב גויאבה, גבינת גויאבה (גויאבה פסטלילוס), ו עוגת גויאבה קלה.

הוראות

1
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C). הכן שלוש מחבתות עוגה 9 אינץ ' על ידי משומן קלות אותם, לאבק עם קמח, ומנער את העודף.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מנפים יחד את הקמח עם 2/3 כוסות סוכר, אבקת האפייה, ומלח לקערה גדולה. בקערה נפרדת, להכות יחד את השמן, מים, צוף, חלמונים, וניל, וגרידת לימון עד משולב היטב.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
נקטרנקטר
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
זנים של פטריותזנים של פטריות
(צינור גדול)(צינור גדול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
יוצקים את החלמונים לתוך הקמח, ומערבבים עד שהבלילה חלקה, מערבבים בצבעי מאכל עד הגוון הרצוי. היכו יחד חלבונים ביצה עם הקרם של טרטר בקערה נקייה עד פסגות רכות טופס. בהדרגה להוסיף את 1/2 כוס סוכר, והכה עד נוקשה. מקפלים בעדינות לבנים לבלילה.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטרקרם טרטר
גביע סוכר גלידהגביע סוכר גלידה
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
זנים של פטריותזנים של פטריות
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
יוצקים לתוך מחבתות עוגה מוכנות.
5
אופים בתנור שחומם מראש עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז יוצא נקי, כ -25 דקות. הפעל מרית מתכת או סכין קטנה סביב הקצוות של העוגה כדי לשחרר, ולאפשר להתקרר במחבתות במשך 10 דקות לפני היפוך על מתלה קירור.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך