עוגת שיפון לימון עם חמוציות מזוגגות
עוגת שיפון לימון עם חמוציות מזוגגות עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתאים ל-10 מנות. מנה אחת מכילה 302 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זה מושלם עבור חג המולד. אם יש לכם קצפת, ג'לי דומדמניות, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: עוגת שיפון לימון עם חמוציות מזוגגות, Meyer Lemon And Olive Oil Chiffon Cake with Lemon Poppyseed Curd, ו עוגת שיפון לימון עם זיגוג לימון.
הוראות
מחממים תנור ל 350°f. ספריי 9 אינץ צלחת עמוקה צלחת עוגת זכוכית עם ספריי nonstick.
מערבבים פירורי עוגיות וחמאה מומסת בקערה קטנה. לחץ על תערובת פירור מעל הצדדים התחתון ומעלה של צלחת מוכנה.
אופים עד חום זהוב, כ -20 דקות. מגניב על המדף.
מניחים 1/4 כוס מים בקערה קטנה; מפזרים ג ' לטין מעל.
בואו לעמוד עד ג ' לטין מתרכך, על 10 דקות.
להקציף חלמונים ביצה, 1/3 כוס סוכר, מיץ לימון, קליפת לימון העליון של דוד כפול כדי להתמזג. מבשלים מעל מים רותחים בקושי עד פודינג מתעבה, לטאטא לעתים קרובות, על 6 דקות.
להוסיף ג ' לטין פודינג חם; להקציף להתמוסס.
מניחים מעל קערה של מי קרח; מערבבים עד קריר מעובה אבל לא להגדיר, על 12 דקות.
באמצעות מיקסר חשמלי, להכות חלבונים ביצה בקערה גדולה אחרת עד פסגות רכות טופס. בהדרגה להוסיף 1/3 כוס סוכר; לנצח עד נוקשה אבל לא יבש. מקפלים תערובת ביצה לבן לתוך פודינג ב 2 תוספות. באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח קרם בקערה בינונית עד הפסגות טופס. מקפלים לתוך תערובת לימון.
מעבירים מילוי לקרום מקורר. מכסים בפלסטיק ומקררים בין לילה. (ניתן לעשות 2 ימים קדימה. שמור צונן.)
מערבבים סוכר ומים 1/3 כוס בסיר בינוני על חום בינוני-נמוך עד הסוכר מתמוסס. להגדיל את החום בינוני גבוה; להביא לרתיחה.
להוסיף חמוציות; לבשל עד חצי צץ, על 5 דקות.
מוסיפים ג ' לי, מערבבים עד שנמסו. מגניב לטמפרטורת החדר. בעדינות כפית ציפוי על עוגה. צ ' יל לפחות 30 דקות להגדיר. (ניתן לעשות 4 שעות קדימה; לשמור בקירור.)