קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחג המולד
מגזין

עוגת שיפון לימון עם חמוציות מזוגגות

עוגת שיפון לימון עם חמוציות מזוגגות
עוגת שיפון לימון עם חמוציות מזוגגות עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתאים ל-10 מנות. מנה אחת מכילה 302 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זה מושלם עבור חג המולד. אם יש לכם קצפת, ג'לי דומדמניות, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: עוגת שיפון לימון עם חמוציות מזוגגות, Meyer Lemon And Olive Oil Chiffon Cake with Lemon Poppyseed Curd, ו עוגת שיפון לימון עם זיגוג לימון.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350°f. ספריי 9 אינץ צלחת עמוקה צלחת עוגת זכוכית עם ספריי nonstick.
ציוד שתשתמש בו
חבילה ללא סוכר ג'ל-או בטעם תותחבילה ללא סוכר ג'ל-או בטעם תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מערבבים פירורי עוגיות וחמאה מומסת בקערה קטנה. לחץ על תערובת פירור מעל הצדדים התחתון ומעלה של צלחת מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (15-1/2 אונקיות) עוגיות אוראו, מרוסקותחבילה אחת (15-1/2 אונקיות) עוגיות אוראו, מרוסקות
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
אופים עד חום זהוב, כ -20 דקות. מגניב על המדף.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1
מניחים 1/4 כוס מים בקערה קטנה; מפזרים ג ' לטין מעל.
מרכיבים שתצטרך
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תותחבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
בואו לעמוד עד ג ' לטין מתרכך, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תותחבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
3
להקציף חלמונים ביצה, 1/3 כוס סוכר, מיץ לימון, קליפת לימון העליון של דוד כפול כדי להתמזג. מבשלים מעל מים רותחים בקושי עד פודינג מתעבה, לטאטא לעתים קרובות, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
הדבק או צבע מאכל נוזלי-ירוק, צהוב, כחול ואדוםהדבק או צבע מאכל נוזלי-ירוק, צהוב, כחול ואדום
זנים של פטריותזנים של פטריות
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
העברה לקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
5
להוסיף ג ' לטין פודינג חם; להקציף להתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תותחבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
6
מניחים מעל קערה של מי קרח; מערבבים עד קריר מעובה אבל לא להגדיר, על 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
7
באמצעות מיקסר חשמלי, להכות חלבונים ביצה בקערה גדולה אחרת עד פסגות רכות טופס. בהדרגה להוסיף 1/3 כוס סוכר; לנצח עד נוקשה אבל לא יבש. מקפלים תערובת ביצה לבן לתוך פודינג ב 2 תוספות. באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח קרם בקערה בינונית עד הפסגות טופס. מקפלים לתוך תערובת לימון.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
קליפות מלימוןקליפות מלימון
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
8
מעבירים מילוי לקרום מקורר. מכסים בפלסטיק ומקררים בין לילה. (ניתן לעשות 2 ימים קדימה. שמור צונן.)
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
1
מערבבים סוכר ומים 1/3 כוס בסיר בינוני על חום בינוני-נמוך עד הסוכר מתמוסס. להגדיל את החום בינוני גבוה; להביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
להוסיף חמוציות; לבשל עד חצי צץ, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקיםאפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקים
3
מוסיפים ג ' לי, מערבבים עד שנמסו. מגניב לטמפרטורת החדר. בעדינות כפית ציפוי על עוגה. צ ' יל לפחות 30 דקות להגדיר. (ניתן לעשות 4 שעות קדימה; לשמור בקירור.)
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')