קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת שיפון לימון עם קרום Gingersnap

עוגת שיפון לימון עם קרום Gingersnap
גשו לסופר וקנו מלח ים, חמאה, קליפת לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 19% וזה די גרוע. מתכונים דומים: עוגת שיפון לימון עם קרום Gingersnap, עוגת שיפון אפרסמון עם קרום Gingersnap, ו דלעת שיפון מוס עם קרום Gingersnap.

הוראות

1
מתלה מיקום במרכז התנור מחממים עד 177°.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מערבבים פירורי עוגיות gingersnap, סוכר, וג ' ינג ' ר בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס סוכריות תפוז וחום1/2 כוס סוכריות תפוז וחום
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מוסיפים חמאה מומסת ומערבבים עד התערובת היא לחה באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
4
העברת תערובת פירור לצלחת עוגת זכוכית בקוטר 9 אינץ'; הקש פירורים בתקיפות ובאופן שווה על הצדדים התחתון ומעלה לראש המנה.
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
5
אופים עד הקרום הוא מוצק מעט כהה יותר בצבע, על 8 דקות. קרום מגניב לגמרי.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
1
יוצקים מספיק מים קרים לתוך קערה בינונית לבוא חצי הצדדים; להוסיף 2 כוסות קוביות קרח ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
גומי מציל חייםגומי מציל חיים
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
יוצקים 1/4 כוס מים לתוך קערה קטנה; מפזרים ג ' לטין מעל.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
בואו לעמוד עד ג ' לטין מתרכך, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
4
להקציף 3/4 כוס סוכר, מיץ לימון, חלמונים, קליפת לימון מגוררת, ומלח בסיר בינוני כבד להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1 חפיסת סוכריות שוקולד חלב עם שקדים (4-1/4 אונקיות), קצוצות1 חפיסת סוכריות שוקולד חלב עם שקדים (4-1/4 אונקיות), קצוצות
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
להקציף כל הזמן על חום בינוני עד התערובת מתעבה מעט מאוד (תערובת תהיה כף המעיל אבל לא יהיה עבה כמו curd) ואת מדחום מוכנס לתוך רשם תערובת 71°, על 6 דקות (לא להרתיח).
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
6
מוסיפים תערובת ג 'לטין; לטאטא עד מתמוסס ג' לטין ותערובת חלקה, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
7
מניחים סיר בקערה עם מי קרח עד מילוי לימון הוא מגניב לגעת, לטאטא מדי פעם, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
מעבירים מילוי לימון לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
באמצעות מיקסר חשמלי, להכות שמנת עם אבקת סוכר בקערה בינונית אחרת עד פסגות טופס. מקפלים 1/4 של קצפת לתוך מילוי לימון עד incorporated. מקפלים הנותרים קצפת ב 3 תוספות.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
אינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
10
העברת מילוי לקרום מגניב, mounding מעט במרכז. מקררים עוגה עד המילוי מוגדר, על 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
11
לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. שמור בקירור.
12
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 20 דקות לפני ההגשה.
13
לזרוק רצועות קליפת לימון עם הנותרים 2 כפות סוכר בקערה קטנה; לתת לעמוד 10 דקות. קליפת טוויסט כדי ליצור תלתלים (ראה קצה למטה).
מרכיבים שתצטרך
1 חפיסת סוכריות שוקולד חלב עם שקדים (4-1/4 אונקיות), קצוצות1 חפיסת סוכריות שוקולד חלב עם שקדים (4-1/4 אונקיות), קצוצות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
14
מקשטים מרכז העוגה עם תלתלים קליפת לימון.
מרכיבים שתצטרך
1 חפיסת סוכריות שוקולד חלב עם שקדים (4-1/4 אונקיות), קצוצות1 חפיסת סוכריות שוקולד חלב עם שקדים (4-1/4 אונקיות), קצוצות
1
הסר פיל ברצועות ארוכות באמצעות צסטר הדר או סכין ערוץ. לסובב רצועות סביב מקלות אכילה כדי ליצור תלתלים,ואז להחליק תלתלים.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ג'לי פרוסות תפוזים חתוכות לפרוסות לאףסוכריות ג'לי פרוסות תפוזים חתוכות לפרוסות לאף
ZesterZester
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד