קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת שיפון לימון עם קרום Gingersnap

עוגת שיפון לימון עם קרום Gingersnap
גשו לסופר וקנו מלח ים, חמאה, קליפת לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 19% וזה די גרוע. מתכונים דומים: עוגת שיפון לימון עם קרום Gingersnap, עוגת שיפון אפרסמון עם קרום Gingersnap, ו דלעת שיפון מוס עם קרום Gingersnap.

הוראות

1
מתלה מיקום במרכז התנור מחממים עד 177°.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מערבבים פירורי עוגיות gingersnap, סוכר, וג ' ינג ' ר בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס עוגיות אוראו מרוסקות1/2 כוס עוגיות אוראו מרוסקות
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
מוסיפים חמאה מומסת ומערבבים עד התערובת היא לחה באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
4
העברת תערובת פירור לצלחת עוגת זכוכית בקוטר 9 אינץ'; הקש פירורים בתקיפות ובאופן שווה על הצדדים התחתון ומעלה לראש המנה.
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
5
אופים עד הקרום הוא מוצק מעט כהה יותר בצבע, על 8 דקות. קרום מגניב לגמרי.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
1
יוצקים מספיק מים קרים לתוך קערה בינונית לבוא חצי הצדדים; להוסיף 2 כוסות קוביות קרח ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
גומי מציל חייםגומי מציל חיים
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
יוצקים 1/4 כוס מים לתוך קערה קטנה; מפזרים ג ' לטין מעל.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
בואו לעמוד עד ג ' לטין מתרכך, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
4
להקציף 3/4 כוס סוכר, מיץ לימון, חלמונים, קליפת לימון מגוררת, ומלח בסיר בינוני כבד להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
1 חפיסת סוכריות שוקולד חלב עם שקדים (4-1/4 אונקיות), קצוצות1 חפיסת סוכריות שוקולד חלב עם שקדים (4-1/4 אונקיות), קצוצות
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
5
להקציף כל הזמן על חום בינוני עד התערובת מתעבה מעט מאוד (תערובת תהיה כף המעיל אבל לא יהיה עבה כמו curd) ואת מדחום מוכנס לתוך רשם תערובת 71°, על 6 דקות (לא להרתיח).
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
6
מוסיפים תערובת ג 'לטין; לטאטא עד מתמוסס ג' לטין ותערובת חלקה, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
7
מניחים סיר בקערה עם מי קרח עד מילוי לימון הוא מגניב לגעת, לטאטא מדי פעם, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
8
מעבירים מילוי לימון לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
9
באמצעות מיקסר חשמלי, להכות שמנת עם אבקת סוכר בקערה בינונית אחרת עד פסגות טופס. מקפלים 1/4 של קצפת לתוך מילוי לימון עד incorporated. מקפלים הנותרים קצפת ב 3 תוספות.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
אינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
10
העברת מילוי לקרום מגניב, mounding מעט במרכז. מקררים עוגה עד המילוי מוגדר, על 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
11
לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. שמור בקירור.
12
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 20 דקות לפני ההגשה.
13
לזרוק רצועות קליפת לימון עם הנותרים 2 כפות סוכר בקערה קטנה; לתת לעמוד 10 דקות. קליפת טוויסט כדי ליצור תלתלים (ראה קצה למטה).
מרכיבים שתצטרך
1 חפיסת סוכריות שוקולד חלב עם שקדים (4-1/4 אונקיות), קצוצות1 חפיסת סוכריות שוקולד חלב עם שקדים (4-1/4 אונקיות), קצוצות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
14
מקשטים מרכז העוגה עם תלתלים קליפת לימון.
מרכיבים שתצטרך
1 חפיסת סוכריות שוקולד חלב עם שקדים (4-1/4 אונקיות), קצוצות1 חפיסת סוכריות שוקולד חלב עם שקדים (4-1/4 אונקיות), קצוצות
1
הסר פיל ברצועות ארוכות באמצעות צסטר הדר או סכין ערוץ. לסובב רצועות סביב מקלות אכילה כדי ליצור תלתלים,ואז להחליק תלתלים.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ג'לי פרוסות תפוזים חתוכות לפרוסות לאףסוכריות ג'לי פרוסות תפוזים חתוכות לפרוסות לאף
ZesterZester
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים