עוגת שיפון לימון עם קרום Gingersnap
גשו לסופר וקנו מלח ים, חמאה, קליפת לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 19% וזה די גרוע. מתכונים דומים: עוגת שיפון לימון עם קרום Gingersnap, עוגת שיפון אפרסמון עם קרום Gingersnap, ו דלעת שיפון מוס עם קרום Gingersnap.
הוראות
מתלה מיקום במרכז התנור מחממים עד 177°.
מערבבים פירורי עוגיות gingersnap, סוכר, וג ' ינג ' ר בקערה בינונית.
מוסיפים חמאה מומסת ומערבבים עד התערובת היא לחה באופן שווה.
העברת תערובת פירור לצלחת עוגת זכוכית בקוטר 9 אינץ'; הקש פירורים בתקיפות ובאופן שווה על הצדדים התחתון ומעלה לראש המנה.
אופים עד הקרום הוא מוצק מעט כהה יותר בצבע, על 8 דקות. קרום מגניב לגמרי.
יוצקים מספיק מים קרים לתוך קערה בינונית לבוא חצי הצדדים; להוסיף 2 כוסות קוביות קרח ולהניח בצד.
יוצקים 1/4 כוס מים לתוך קערה קטנה; מפזרים ג ' לטין מעל.
בואו לעמוד עד ג ' לטין מתרכך, על 15 דקות.
להקציף 3/4 כוס סוכר, מיץ לימון, חלמונים, קליפת לימון מגוררת, ומלח בסיר בינוני כבד להתמזג.
להקציף כל הזמן על חום בינוני עד התערובת מתעבה מעט מאוד (תערובת תהיה כף המעיל אבל לא יהיה עבה כמו curd) ואת מדחום מוכנס לתוך רשם תערובת 71°, על 6 דקות (לא להרתיח).
מוסיפים תערובת ג 'לטין; לטאטא עד מתמוסס ג' לטין ותערובת חלקה, על 1 דקה.
מניחים סיר בקערה עם מי קרח עד מילוי לימון הוא מגניב לגעת, לטאטא מדי פעם, על 8 דקות.
מעבירים מילוי לימון לקערה גדולה.
באמצעות מיקסר חשמלי, להכות שמנת עם אבקת סוכר בקערה בינונית אחרת עד פסגות טופס. מקפלים 1/4 של קצפת לתוך מילוי לימון עד incorporated. מקפלים הנותרים קצפת ב 3 תוספות.
העברת מילוי לקרום מגניב, mounding מעט במרכז. מקררים עוגה עד המילוי מוגדר, על 4 שעות.
לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. שמור בקירור.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 20 דקות לפני ההגשה.
לזרוק רצועות קליפת לימון עם הנותרים 2 כפות סוכר בקערה קטנה; לתת לעמוד 10 דקות. קליפת טוויסט כדי ליצור תלתלים (ראה קצה למטה).
מקשטים מרכז העוגה עם תלתלים קליפת לימון.
הסר פיל ברצועות ארוכות באמצעות צסטר הדר או סכין ערוץ. לסובב רצועות סביב מקלות אכילה כדי ליצור תלתלים,ואז להחליק תלתלים.