קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות16
ציון בריאות3
מגזין

עוגת שיפון מייפל-אגוז

עוגת שיפון מייפל-אגוז
עוגת שיפון מייפל-אגוז עשויה להיות מתכון טוב להרחבת תיבת מתכוני הקינוחים שלך. והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 241 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 9 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 5% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, קמח עוגה, ציפוי מוקצף, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 28%. הציון הזה לא כל כך מצוין. מתכונים דומים: עוגת שיפון אגוז, עוגת אגוז מייפל, ו עוגת מייפל-אגוז.

הוראות

1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
להכנת עוגה, מצפים תבנית עוגה עגולה 2 (8 אינץ') בתרסיס בישול; תחתית השורה של מחבתות בנייר שעווה. מצפים נייר שעווה בתרסיס בישול; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
3
כף קלות קמח עוגה לכוסות מדידה יבשות; מפלסים בעזרת סכין.
מרכיבים שתצטרך
קמח עוגהקמח עוגה
ציוד שתשתמש בו
נטיפי הודו צלוייםנטיפי הודו צלויים
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
4
שלב בקערה גדולה קמח עוגה, 1/2 כוס סוכר ואבקת אפייה; מערבבים במטרפה.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים
קמח עוגהקמח עוגה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
להוסיף ארוחה אגוז; להפוך היטב במרכז התערובת.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
6
שלב 1/2 כוס סירופ, שמן ווניל.
מרכיבים שתצטרך
דבש הדריםדבש הדרים
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
7
מוסיפים לתערובת הקמח; מקציפים במיקסר במהירות בינונית עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
8
מקציפים מלח וחלבוני ביצה במיקסר במהירות גבוהה עד שנוצרות פסגות רכות בעזרת מכות נקיות ויבשות. מוסיפים בהדרגה 1/4 כוס סוכר שנותרה, 1 כף בכל פעם, ומקציפים עד שנוצרות פסגות נוקשות. מערבבים בעדינות רבע מתערובת חלבון הביצה לתערובת קמח;מקפלים בעדינות את תערובת החלבון שנותרה. כפית לתוך מחבתות מוכן.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
9
אופים בחום של 350 למשך 20 דקות או עד שקטיף עץ המוחדר במרכז יוצא נקי. מגניב במשך 5 דקות במחבתות על מתלים תיל.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
הסר מהמחבתות; קלף נייר שעווה. מצננים לחלוטין על מדפי תיל.
11
להכנת קרם מייפל, שלבו 2/3 כוס סירופ ואת 3 המרכיבים הבאים (דרך קורטוב מלח) בסיר קטן, ובחשו עד לקבלת תערובת חלקה. מביאים לרתיחה על אש בינונית, ומבשלים במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
12
מסירים מהאש. מכסים ומצננים. מקפלים בעדינות ציפוי מוקצף. מקררים 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
32 עוגיות ג'ינג'ר מרוסקות (בערך 1-1/2 כוסות)32 עוגיות ג'ינג'ר מרוסקות (בערך 1-1/2 כוסות)
13
מניחים שכבת עוגה 1 על צלחת; מורחים עם 1 כוס קרם מייפל. למעלה עם שכבת העוגה שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
14
מורחים את קרם המייפל שנותר מעל ודפנות העוגה. מסדרים מעל חצאי אגוזים. אחסן עוגה מכוסה באופן רופף במקרר.
מרכיבים שתצטרך
חצאים אגוזחצאים אגוז
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה

מרכיבים

2(יכול להיות או להרחיק)אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים170אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)1/2 כוסות קמח עוגה (אודות1/2 כוסות קמח עוגה (אודות2(יכול להיות או להרחיק)עמילן תירסעמילן תירס6largesתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה11 קילו קישואים,קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה1586 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה0(יכול להיות או להרחיק)1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1דאש1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסוכר, מחולקסוכר, מחולק11 קילו קישואים,6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקארוחת אגוזארוחת אגוז12חצאים אגוזחצאים אגוז796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן אגוזיםשמן אגוזים4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקציפוי מוקצף ללא שומן קפוא, מופשרציפוי מוקצף ללא שומן קפוא, מופשר