עוגת שיפון תות
והוא יספק כ 10 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 155 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. אם יש לכם קרקר קרקר גרהם מוכן לשימוש קרום פירורים, ג'לי בטעם תות ג' לטין, תותים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-10 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו עוגת שיפון תות, עוגת שיפון תות, ו עוגת ריבס תות שדה (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים מים רותחים לתוך תערובת ג ' לטין יבשה בקערה גדולה לפחות 2 דקות. עד שהתמוסס לחלוטין.
מוסיפים מספיק קוביות קרח למים קרים כדי למדוד 1 כוס.
מוסיפים לג ' לטין; מערבבים עד שהקרח נמס לחלוטין. מערבבים גרידת לימון ומיץ.
מוסיפים ציפוי מוקצף; מערבבים עם חוט להקציף עד מעורבב היטב. מערבבים תותים. להכניס למקרר 1 שעה או עד התערובת סמיכה ויהיה תלולית. כף לקרום.
מקררים לפחות 4 שעות או לילה. אחסן כל שאריות במקרר.