עוגת שכבות חלב-שוקולד חלבית
עוגת שכבות שוקולד חלב עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 822 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 50 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חמאה, שוקולד חלב, שמנת כבדה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: שוקולד חלב פריך-עוגת שכבות חמאת בוטנים, עוגת שכבות שוקולד עם ציפוי שוקולד חלב, ו עוגת שכבות חלב טארט-עוגת וניל עם שמנת טארט חלב מילוי.
הוראות
חמאה וקמח שני 9 אינץ ' מרובע מחבתות עוגה.
בקערה בינונית, לטאטא את קמח העוגה, קקאו ואבקת אפייה. בסיר בינוני, להמיס את החמאה בחלב על אש נמוכה.
העברה לקערה גדולה ולתת מגניב מעט.
להקציף את החלמונים ביצה ו 1/2 כוס הסוכר.
מוסיפים את החומרים היבשים ומקציפים עד לקבלת חלקה.
בקערה נקייה, להכות את החלבונים ביצה עם מלח עד פסגות רכות טופס. בהדרגה להוסיף את הסוכר 1/2 כוס הנותרים להכות במהירות בינונית גבוהה עד הלבנים נוקשים מבריק. מקפלים את הלבנים מוכים לתוך הבלילה עד לא פסים להישאר. מחלקים את הבלילה בין המחבתות ואופים במשך 25 דקות, עד שהעוגות קפיציות וקיסם שיניים מוכנס במרכזים יוצא נקי.
להעביר את העוגות מתלה ולתת מגניב לחלוטין.
בינתיים, בסיר בינוני, להביא את השמנת לרתיחה.
שים את השוקולד בקערה חסינת חום ושופכים את השמנת החמה על גבי.
תן לעמוד במשך 3 דקות, ולאחר מכן להקציף עד חלקה.
תן את הזיגוג לעמוד בטמפרטורת החדר, ערבוב מדי פעם, עד עבה מספיק כדי להפיץ, על 1 שעה.
הפעל את העוגות מתוך המחבתות ולשים שכבה אחת על צלחת. למעלה עם 1 כוס של ציפוי, להפיץ אותו לקצה. למעלה עם השכבה השנייה ולהפיץ את הציפוי שנותר על גבי הצדדים.
בואו העוגה לעמוד בטמפרטורת החדר במשך כ 30 דקות לפני חיתוך לריבועים.